یعنی فکر کردی توی قرآن میاد در مورد تک تک مسائل زندگیه بشر حکم میده؟وقتی گفته خودتونو در معرض نامحرم ...
خب خانم عالم موتور سواری .رانندکی با ماشبن..اسب سواری..اینا هبچ فرقی باهم نداره و حرام نیس برای زن..تو کع انقو معتقدی یک سرچ کوتاه کن متوحه میشی و از این گمراهی طالبان مانند که در ذهنت است خارج میشی..من تو رو دعوت میکنم به پرستش خدای یکتا و مهربان که برای زن و مرد تفاوتی قائل نشده و احکام اون احکام داعش و طالبان نیس..اگه شوهراتون با دیدن زن موتور سوار تحربک میشه مشکل خودشه😄در ظمن من موتور سوار نیستم فک نکنی دارم از حقم دفاع میکنم من فقط حرف حق میزنم
والا فکر نکنم چیزایی که شما گفتی رو بشه از جملات من برداشت کرد،اما اماواما شما مقاصدتون قشنگ پشت جملاتتون معلومه،من گفتم اسلام با یادگیری مخالفه؟یا کوهنوردی؟وکلا ورزش؟بله ترک موتور نشستن مناسب شأن یه خانم نیست حالا اگه شما شأن خودتون میدونین به خودتون مربوطه ،حتی قدیمها هم زمان اشراف و با شخصیت روی اسب و شتر توی کجاوه مینشستن
خب خانم عالم موتور سواری .رانندکی با ماشبن..اسب سواری..اینا هبچ فرقی باهم نداره و حرام نیس برای زن.. ...
نه ادعای عالمی دارم ،ونه متهم شدن به گمراهی و طالبان و چیزای دیگه از جانب شما برام مهمه ،درک وفهم حقیقت دنیا خیلی سخت نیست اگه پرده رو چشمت کشیده نشده باشه کاش بجای متهم کردن دیگران با الفاظ کلیشه ای کمی فکر و مطالعه میکردیم
طرف نگفت من مسلمونم گفته قران رو خوندم!!! برخلاف شمایی که فکر میکنم نخوندی به عنوان اولین و مهم ترین ...
عزیزدلم منظورتون در مورد اون خانم نفهمیدم اگه اینجا چیزی پرسیده که من ندیدم،اگرم جای دیگه که من عادت ندارم دست رو نقطه ضعف بذارم در بعد کی گفته ژل و بوتاکس حرومه؟شاید برا درمانه وحتی زیبایی، مگه کسی با زیبایی مخالفه؟بحت ما سر تبرج وخود نمایید وگرنه هیچکسی با زیبایی وآراستگی مختلف نیست
همه رو مثل خودتون نبین که تمام فکر و ذکرتون همین چیزاس
لابد جزوشونی که به خودت میگیری دیگه 😏😏😏😏
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
نه ادعای عالمی دارم ،ونه متهم شدن به گمراهی و طالبان و چیزای دیگه از جانب شما برام مهمه ،درک وفهم حق ...
خانم بحث ما شان و منزلت نیس..بحثمون حرام و حلاله که میگید موتور سوادی برای زن خرامه..مگه گوشی دستت نیس یه سرچ کوتاه بکن چرا انقد یه دنده هستی سر عقاید اشتباهت..ما زنان سوار کار نامداری داریم..ولا قدیما زنهاشون همه سوارکار بودن..و پا به پای مردا کار میکردن وکارهای مردانه انجام میدان...اره وقتی میگی موتور سواری حرامه پس کلن زن هیچ گونه فعالیت بدنی و ورزش هم نمیتونه انجام بده..کسی که خودشو بع خواب زده رو نمبتونی ببدار کنی کاملن هم متوجه حرهام هستی ولی انقد گمراهی نمبخای قبول کنی
خانم بحث ما شان و منزلت نیس..بحثمون حرام و حلاله که میگید موتور سوادی برای زن خرامه..مگه گوشی دستت ن ...
عزیزم برا چی داری با یک متعصب بحث میکنی ؟آیا میتونی اونو تغییر بدی ؟خیر ...
فقط دردمون از اینه که با این آدم ها یک جا زندگی میکنیم و یک مشکل بزرگن و بلد نیستن عقایدشون رو برا خودشون نگه دارن ....الانم ولش کن هر چی بگی یک چرت و پرتی میگه دوباره
والا فکر نکنم چیزایی که شما گفتی رو بشه از جملات من برداشت کرد،اما اماواما شما مقاصدتون قشنگ پشت جمل ...
اره دیگه الان موتور سواری چه فرقی با اسب سواری و ماشبن سواری داره.اصلن میدونی پیامبر اسلام مارو دعوت کرده به بادگیری ۳ تا ورزش و یکی از اونها اسب سواری است؟؟؟توروخدا یه سرچ کن تو که کتاب نمبدونی چیه😂😂🤣بعد میگه در شان زن نیس روی اسب بشینه
عزیزم برا چی داری با یک متعصب بحث میکنی ؟آیا میتونی اونو تغییر بدی ؟خیر ...فقط دردمون از اینه که با ...
میگه اسب سواری در شان و منزلت زن نیس..اخه ادم گمراه پیامبر اسلام گفته سه تا ورزش یاد بگیر یکی از اونها اسب سواری است..بخدا طالبان و داعش همبن ها هستن اسم خودشون رو مسلمون گذاشتن
خانم بحث ما شان و منزلت نیس..بحثمون حرام و حلاله که میگید موتور سوادی برای زن خرامه..مگه گوشی دستت ن ...
یعنی شما خیلی حلال وحرام براتون مهمه؟گفتین تو کجای قرآن اومده گفتم قرآن اصول کلی رو بیان میکنه درک چگونگی جزئیات با عقل آدمه،اول یاد بگیرین برچسب زدن رو بذارین کنار بعد بحث کنیم منتهی هدف شماها فقط لجاجت با حکم خدا و پیروی از هوای نفستونه ،زنان سوارکار قدیم با لباس کاملا پوشیده همه جا میرفتن نه با پوششهای زننده امروزی،بعدش تا موقعی که زنان این سرزمین حق خودشونو محدود به لخت بودن و ورزشگاه رفتن و موتور سواری میدونن بازیچه دست آدمهای ذینفع خواهند بود،الان کی جلوی ورزشخانماروگرفته؟ اینهمه تیم دارن تودنیامقام میارن،دیگه جوابتونو نمیدم
به اندازه موی سرم کتاب خوندم نه مثل تو که همه اطلاعاتت مجازیه وشیوه بحث کردنت بیانگر سطح سوادته
😂😂چیه کم اوردی...
الان کلن موضوع حرفات عوض شد..من کاری با پوشش ادما ندارم..بحث حلال و خرام بود که تو همه چیزو حرام کردی و در شان زن نمیبینی😂😂😂سوادم زیاده همینکه میدونم سوار کاری رو پیامبر توصیه کرده و هیچ نمیدونی تا تهت خوندمت😅