2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کوبیدن چیزی لازم نیست باهاش مبارزه کنیم فقط ازش بد دفاع کنیم ،این در مورد شما صدق میکنه

متوجه نشدم متاسفانه خواهرم.

اگه میشه منظورو واضح تر بگید.

نحن الشیعه علی ابن ابیطالب.

شرتوییی که نمیفهمی اسلام موتوربرای زن آزادنکرده پاگذاشتین رو اسلام چراتموم نمیشین شماهاااا

زمان شروع اسلام مگه موتور بود که براش تصمیمبگیرن زنا اسب و شتر سوار نمیشدن

خنده دار ترین حرفی که توی عمرم شنیدم..اسلام کجا گفتع موتور سواری برای زن ایراد داره کحای قران اومده؟ ...

یعنی فکر کردی توی قرآن میاد در مورد تک تک مسائل زندگیه بشر حکم میده؟وقتی گفته خودتونو در معرض نامحرم قرار ندین وتبرج نکنین مثل زمان جاهلیت یعنی چه؟ مفهومش اینقدر سخته؟

یعنی فکر کردی توی قرآن میاد در مورد تک تک مسائل زندگیه بشر حکم میده؟وقتی گفته خودتونو در معرض نامحرم ...

به کسی که مسلمان نیست ربطی نداره این موضوعات.

موظف به انجام نیست.

دوما

مسلمان هم باشن با پوششی درست اشکالی نداره.

نحن الشیعه علی ابن ابیطالب.

یعنی فکر کردی توی قرآن میاد در مورد تک تک مسائل زندگیه بشر حکم میده؟وقتی گفته خودتونو در معرض نامحرم ...

پشت موتور بشینه اشکال نداره اونوقت؟ فقط جلوی موتور نشستن مشکل داره ؟😂 موتور سواری چه ربطی به دید نا محرم داره اصلا؟!!! از خودت فتوا نده الکی:/

عزیزم احکام و قوانین اسلام برای تمام قرون واعصار کاربرد یه تو یقرآن خداوند زنان رو از خود نمایی و جل ...

اولشه تا بیاد عادی شه کلی چالش داره که بیشترش مربوط به تفکراته

اگه موتورسواری رو یه امر عادی بدونه همه ، این چیزا پیش نمیاد

چه اونی که سوار موتوره چه بقیه افراد قبول کنن که یه کار عادی داره انجام میشه نه خودنمایی و شق القمر، به حاشیه کشیده نمیشه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

شما که کلی قرآن خوندیم در مورد خودنمایی و حجاب نظر قرآن چیه؟

طرف نگفت من مسلمونم گفته قران رو خوندم!!! برخلاف شمایی که فکر میکنم نخوندی به عنوان اولین و مهم ترین وظیفت که همین قران خوندنه! ( معنیش رو ) صرفا چیزی که بقیه گفتن رو داری تکرار میکنی! حالا بذار من بپرسم نظرت راجب اون خانم که میخواد فیلر و ژل تو صورتش تزریق کنه چیه ؟ اون خودنمایی نیست ؟ همون خانمی که اومد از موتور سواری این خانم ایراد گرفت! چرا موتور سواری میشه خودنمایی اونوقت ژل و فیلر خودنمایی نیست ؟؟ چرا از اون خانم که ادعای مسلمانی داره سوال نکردی که اگه موتور سواری خودنماییه پس ژل و فیلر زدن تو خودنمایی نیست ؟؟ همه چیز برای بقیه بده؟ واسه شما خوبه و خودنمایی نیست؟؟😏

اها اگه اینطوره زن ورزش نکنه..وسیله نقلیه سوار نشه..چیزی یاد نگیره..کوهنوردی نکنه....خانم مگه خفقانه؟مگه طالبانه؟خجابت بکش برو لااقل از یک مرجع بپرس ایا تفسیر ایات قران به معنای اینه؟بعد بیا کامنت غلت بزار..خب پس چرا زن پشت سر مرد روی موتور سوار میشه اگه اینطوره که تو میکی نبایدم پشت ترک سوار بشه...اگه تفسیر ایات به این معنا است کلن زن تباید هیچ کاری کنه...

عزیزم احکام و قوانین اسلام برای تمام قرون واعصار کاربرد یه تو یقرآن خداوند زنان رو از خود نمایی و جل ...

درسته،من موتوری دوس دارم که دور داشته باشه،صرفابخاطرجمع وجوریش وراحتتر روندنش

۷۵.۹۲۸۰