2777
2789
شرتوییی که نمیفهمی اسلام موتوربرای زن آزادنکرده پاگذاشتین رو اسلام چراتموم نمیشین شماهاااا

گمشو 💩تو دهنت سیک کن

کاربری قدیمی فقط درده نبود نت اومدم اینجا🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرتوییی که نمیفهمی اسلام موتوربرای زن آزادنکرده پاگذاشتین رو اسلام چراتموم نمیشین شماهاااا

شر تویی که از قرآن و اسلام فقط این چیزاش یادت مونده عزیزمم تازه من کلی قرآن خوندم یه جا هم ننوشته این چیزا حرامه پس زر الکی نزن

شر تویی که از قرآن و اسلام فقط این چیزاش یادت مونده عزیزمم تازه من کلی قرآن خوندم یه جا هم ننوشته ای ...

ایشون اخباری هستن متاسفانه

متن قرآنو ول کردن و به تفاسیر چسبیدن..

تفسیر صحابی و اهل بیتم کنار میزارن و میچسبن به تفسیر مرجع تقلید های شیطان..

نحن الشیعه علی ابن ابیطالب.

بله متاسفانه و ما تا کجا قراره با اینا ادامه بدیم خدا میدونه

هرچی میکشیم از دست اخباریونه

سب اهل بیت تقصیر ایناست..

حرف تمام معصومان که میگفتند قرآن هر آیهش حجت هست رو هم رد میکنند متاسفانه

امیدوارم جواب بده تا مشخص بشه همه چی.

شوخیه دیگه😂😂😂😂مگه اون زمان موتور بود که حرامش کرده باشن🤣🤣🤣

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ایشون اخباری هستند.

من مسلمون نیستم، فرقه ها رو بلد نیستم

فقط حرفش به لحاظ عقلی جور در نیومد تو ذهنم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ولش کن اهمیت نده بهش منم یه زمانی حرص میخوردم واسه این دیوانه ها الان باید بیخیالش شد

من کارم اینه متاسفانه😂

گروه تلگرامی و پیج اینستا هم دارم

من مسلمون نیستم، فرقه ها رو بلد نیستمفقط حرفش به لحاظ عقلی جور در نیومد تو ذهنم

زمین و زمان

مسلمون و غیر مسلمون

همه میدونن اینا عقل ندارن

اینا خودشون قبول نمیکنن😂😂

خب که چی کشور مسلمون رو به گندوشیدین

با یک جمله نشون بده عهد قجری هستی :

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂