داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
باز یه مرد زن ستیز گی خورد🥲وقتی برای مردای متجاوز و قاتل داریم برای فمینیست هام داریم نگران نباش
دختره حق داشت ولت کرد🎀
داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی
اونجا شرایطتت رو میگی اونا کار پشنهاد میدن از منشی دکتر بودن گرفته کارتوکارخانه یا تولید یا بسته بندی یا فروشندگی یا منشی ساده شرکت یا اژانس
بلاخره هر کاری مسئولش یه اموزش کوچیک میده
پاسخگیی تو رستوران به تلفن ها و هماهنگی با پیک بیرون بر و غیره
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
مرویگری دارم،والیبال و یوگا،چجوری تو یه باشگاه کار کنم؟بدون تجربه کاری
دارم عزیزم،کار نمیتونم پیدا کنم،همشم تجربه کاری میخوان
اونجا شرایطتت رو میگی اونا کار پشنهاد میدن از منشی دکتر بودن گرفته کارتوکارخانه یا تولید یا بسته بند ...
واقعا برم خوبه؟
اون معرفی میکنه حالا خود دانی کاریابی معرفی کنه بیمه داره و چون کاریابی معرفی کرده بیمه می افته تو ماده 103 و حق بیمه کمتری کارفرما میده به هر حال همه جا رو مغازه ها چسبودن همه دنبال فروشنده هستن یا بسته بندی و تولیدی یا صندوق دار ولی چک یا سفته حتما میخوان