2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی یا سامسونگ

214 بازدید | 34 پست

شیائومی نوت ۱۴ یا سامسونگa26?

خودم خاسم شیائومی بخرم

پسر خالم موبایل فروشی داره اول گف خوبه بردار

الان زنگ زد میگ بیاa26بردار

کسی این گوشی داشتع

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

من خودم ترجیحم شیاعومیه .سامسونگ بلا استثنا هنگ میکنه ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اطرافيانم اونايي ك شيائومي دارن راضي ترن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من خودم ترجیحم شیاعومیه .سامسونگ بلا استثنا هنگ میکنه ..

اکثرا میگن شیائومی هنگ دار

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

سامسونگ بهتره

شیاومی ها ب مرور زمان کیفیتشون خراب میشه از جمله دوربین ، سرعت صفحه و ...

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
سامسونگ بهترهشیاومی ها ب مرور زمان کیفیتشون خراب میشه از جمله دوربین ، سرعت صفحه و ...

اره شنیدم .

اکثرا میگن شیائومی هنگ دار

نه والله دوساله دارند آخ نگفته .اما سامسونگ داشتم .همش بیصاحاب هنگ میکرد .دست هر کی هم میدیدم هنگی بود ..عمراا برم سمت سامسونگ

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اره شنیدم .

بازم خودت تصمیم بگیر عزیزم من طبق تجربم گفتم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
تا ابد سامسونگ

A26 نمیدونی خوبه یا ن؟

بزن تو نت هوش مصنوعی بهت میگه کدوم بهتره

من شیائومی دارم واقعا ازش راضی ام خیلی راضی ام.

خالم داشت اصلا راضی نبود.

البته نمیدونم شانسیه

ولی بگم خالم بچه کوچیک داشت همش گوشی هاشو پرت میکرد این ور و اون ور و و یه گوشی سامسونگ ازش کاملا ترکونده

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی