2777
2789
منم میگم اصلا دیده شدن اون قسمت و برجسته بودنش یه زمانی به خاطر محرک بودنش عیب بودولی دکتره میگفت رو ...

مثلا اون بالا چجوری رو کیفین اون پایین تاثیر میذاره...اینا همش کار صنعت مد و جراحیه..وگرنه تاچندسال پیش اصلا کسی عیب میدونس از اون ناحیه حتی حرفی بزنه یهو از اپیلاسیون و لیزر اون ناحیه مدشدو رسید ب چه کارایی..از بینی کشیدن بیرون اومدن اون پایین..جراحی زمانی خوبه ک برا رفع عیب باشه بنظرمن هرکی میره زیر تیغ از نظر خودش ی عیبی داره دیگه..زنها اصولا کمالگراهستن دوستدارن همه چی تموم باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

این خنده دارترین حرف دنیاست مخصوصا حرف پزشکش ک من بعید میدونم پزشک باشند

امسال صورت نچرال مد شده ، همه دارند خالی میکنند فیلر و ژل و ...

حالا رفتن سراغ این عمل ها 😅😂

من بی احترامی به هر کسی که این عمل ها رو دوست داره نمیکنم اصلا یا کسی که واقعا نیاز ب عمل داره

اما هستند کسایی که فقط چون ترند میشه این عمل ها رو میکنند و تازه کسی که عمل نمیکنه میگه تو به خودت نمیرسی تو مثل امل ها میگردی 😂😂😂😂

بعد خودش میبینی صورتش پر از مشکلات پوستی هست ک با دکتر رفتن حل میشه و نمیره ب جاش میره ژل میزنه

بعضیا مشکل دارن

بعضیا خودشون دوس دارن

ولی واقعا برای اون خانمایی ک ب خاطر همسرشون هزار جور درد و خطر رو تحمل میکنن

مردای ایرانی ک توقع زن آس دارن خودشون سمندونن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

دیگه وقتی خودشونو کالاهای جنسی و وسیله رفع نیاز

این...... میدونم همینه

حتما هر کسی ارزش خودشو بهتر میدونه

واقعا که ایرانی جماعت افراط و تفریط کار همیشگیشه

حالا مگه خود آقایون چی هستن

ولیعهد عربستان 😏

بعضی خانما هم فکر میکنن اگر اونجام اونجوری نباشه طرف خیانت میکنه

واقعا حیفه پرنس چارلز🤦♀️

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حالا چرا زنیکه ،چون کامنت گذاشته بود

چون به هر کی که اینجوریه گفته بود گامبو

چون یه عده عادت دارند 💩 چاق ها و توپرا رو بخورن

واقعا واضح نبود کجاش توهین بوده؟

اقبال روزگار به بخت است و اتفاق / دولت به التماس به کس رو نمیکند

بعضیا مشکل دارن بعضیا خودشون دوس دارنولی واقعا برای اون خانمایی ک ب خاطر همسرشون هزار جور درد و خطر ...

مگه این کارها زن رو آس میکنه ؟!

آس بودن به عمل نیست به شخصیت و برخورد و خانواده و ... هست

طرف از بو گندش داری خفه میشی بعد میبینه تو صورتش جای خالی برای جراحی نیست ، بعد الان ایشون آس میشند ؟!

زنای ایرانی چقدر ساده ان...تو زندگی ک باید کم توقع باشن از صبح بشورن بسابن ،بدن شون هم باید عمل کنن شازده رو راضی نگه دارن...واقعا چقدر بی عزت نفسن ، جای تأسف داره

گیرم که فردا سپیده سرزند و روزگار به کام شود، با غم آنها که برای ما جان دادند چه باید کرد؟

هرطوری حال دل خودتون خوبه زندگی کنید نه بر مبنای ترند اینستا و مد جامعه! من خودم۲۹سالمه ولی نه جراحی ...

منم همین هستم

خدا رو شکر میکنم که با اینکه چه ازلحاظ مالی و چ خانوادگی مشکلی ندارم ، اما عاشق خودم ، پوستم ، بدنم هستم و گذر عمر رو پذیرفتم

من وقتی همسن شما بودم همه میگفتند اره بزار برسی به ۳۰ بهت میگیم الان ۳۶ سالمه 🤣 و هنوز حتی رنگ هم نکردم

دروغ نگم ابروهام هم خیلی وقت ها مرتب نمیکنم چون خودش زیباااست و دوسش دارم فقط وسطش رو برمیدارم چون باهاش میونه ی خوبی ندارم، صورتم رو حتی برای عقد و اینام هم برنداشتم