2777
2789

من تو خونه قهوه فرانسه یا ترک درست میکنم چرا مثل بیرون نمیشه؟

آسیاب قهوه خونگی هم داریم آخه من پودر میخرم شاید مشکل از اون پودر قهوه عه هست که خوب نمیشه قیمت مناسب بهم معرفی کن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو خونه قهوه فرانسه یا ترک درست میکنم چرا مثل بیرون نمیشه؟آسیاب قهوه خونگی هم داریم آخه من پودر م ...

ببین به خیلی چیزا بستگی داره، اما خلاصه شو بهت بگم: برای فرانسه قهوه عربیکای خوب باید بگیری ، برند هم بگیر و موقع خرید بگو برات آسیاب دمی بزنن ( از سایت خود برند های قهوه بگیری معمولاً نوع آسیاب رو میشه انتخاب کرد ) ، برای ترک هم میزان قهوه و شعله و آسیاب خیلی مهمه، باید مثل آرد ریز باشه ، شعله خیلی کم، یکی و بار هم قبل اینکه کف کنه بیاد بالا کامل از رو شعله برش دار

من هر بار پودر قهوه فوری درست میکنم شب امتحان میخورم تا صبح تو سرویس بهداشتی ام

گوارشم کاملا به هم میریزه ببخشید اسهال میشم

دلیلش چیه؟ 🥲 چیکار کنم که درست شه این مشکلم؟

با نسکافه هم همینطوری میشم با گود دی هم همینطور

بیخیالِ هر چی که تا امروز نشد ... :)
ببین به خیلی چیزا بستگی داره، اما خلاصه شو بهت بگم: برای فرانسه قهوه عربیکای خوب باید بگیری ، برند ه ...

قهوه من مثل آرد پودر نبود بنظرم یه برند دو تا مارک قهوه تو کافه ای میرفتم دیدم همونو خریدم ولی مال اونا خوب میشه واسه من نه ینی خودشون جدا آسیابش میکنن نرمتر شه؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

چرا انقدر دست زیاد شده توی این شغل؟ فکر میکنم از وقتی قهوه پدری ساخته شد، افراد بیشتری رفتن سمت قهوه. از سر کوچه تا سر خیابون سه تا مغازه هست تا حالا ندیدم یه مشتری پاشو بذاره تو مغازه.

من هر بار پودر قهوه فوری درست میکنم شب امتحان میخورم تا صبح تو سرویس بهداشتی امگوارشم کاملا به هم می ...

ببین تو کلا بدنت به کافئین حساسه با این وضعیت ، سعی کن با معده خالی نخوری بعدشم آب زیاد بخوری، تپش قلب و اضطراب هم میگیری؟