من تو خونه قهوه فرانسه یا ترک درست میکنم چرا مثل بیرون نمیشه؟آسیاب قهوه خونگی هم داریم آخه من پودر م ...
ببین به خیلی چیزا بستگی داره، اما خلاصه شو بهت بگم: برای فرانسه قهوه عربیکای خوب باید بگیری ، برند هم بگیر و موقع خرید بگو برات آسیاب دمی بزنن ( از سایت خود برند های قهوه بگیری معمولاً نوع آسیاب رو میشه انتخاب کرد ) ، برای ترک هم میزان قهوه و شعله و آسیاب خیلی مهمه، باید مثل آرد ریز باشه ، شعله خیلی کم، یکی و بار هم قبل اینکه کف کنه بیاد بالا کامل از رو شعله برش دار
ببین به خیلی چیزا بستگی داره، اما خلاصه شو بهت بگم: برای فرانسه قهوه عربیکای خوب باید بگیری ، برند ه ...
قهوه من مثل آرد پودر نبود بنظرم یه برند دو تا مارک قهوه تو کافه ای میرفتم دیدم همونو خریدم ولی مال اونا خوب میشه واسه من نه ینی خودشون جدا آسیابش میکنن نرمتر شه؟
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چرا انقدر دست زیاد شده توی این شغل؟ فکر میکنم از وقتی قهوه پدری ساخته شد، افراد بیشتری رفتن سمت قهوه. از سر کوچه تا سر خیابون سه تا مغازه هست تا حالا ندیدم یه مشتری پاشو بذاره تو مغازه.