2777
2789
قهوه من مثل آرد پودر نبود بنظرم یه برند دو تا مارک قهوه تو کافه ای میرفتم دیدم همونو خریدم ولی مال ا ...

اینکه توی اون بسته بوده دلیل نمیشه حتما همون مارک رو بهت داده باشه، خیلی وقتا یه باز میخرن توش قهوه فله میریزن. خودت اینترنتی میتونی از رستری های مختلف ۲۵۰ گرمی سفارش بدی، هم تازه تر هم اصولی تر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تو کلا بدنت به کافئین حساسه با این وضعیت ، سعی کن با معده خالی نخوری بعدشم آب زیاد بخوری، تپش ق ...

تپش قلب به اون صورت نه

ولی گوارشم به هم میریزه

خیلی نیاز دارم به قهوه و پرانرژی شدن...

بیخیالِ هر چی که تا امروز نشد ... :)
تپش قلب به اون صورت نهولی گوارشم به هم میریزهخیلی نیاز دارم به قهوه و پرانرژی شدن...

پس مشکل نوع قهوه و روش دم آوریه، اسپرسو میخوری یا ترک؟ قهوه فله میگیری یا برند ؟ کافی میکس و کاپوچینو هم اصلا اون مقدار قهوه که تو نیاز داری ندارن، الکی نخور اونا رو

چرا انقدر دست زیاد شده توی این شغل؟ فکر میکنم از وقتی قهوه پدری ساخته شد، افراد بیشتری رفتن سمت قهوه ...

تو تمام دنیا فراگیر شده دیگه.. یه نگاه به تعداد شعبه های استارباکس بنداز مثلا!