2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای من خیلی شدید بود ، انقدر که نمونه برداری کردم. اینجوری بگم کل بدنم میزد از کف سرم بگیر شما تا ...

برای منم احساس میکنم داره زیاد میشه نواحی که درگیره نکنه کل بدنم بشه؟😥

فقط یه طرف دستم دو هفته میشه

خب پس نگران نباش خوب میشه.من همه جای بدنم میریزه بیرون.

حتما دستکش دست کن ظرف میشوره.چون پوستت خشک تر میشه تماس با آب و مواد شوینده پیدا کنه.

من بتامتازون میزنم روی اگزماهام سریع هم خارشش هم التهابش خوب میشه.دکتر برام لوسیون هیدرودرم نوشن.خیلی ساله استفاده میکنم.وقتی میزنم پوستم نرم نرم میشه و راضیم.

حالا از داخل بدن.

شما باید از استرس و اضطراب فاصله بگیری.

هر روز روغن زیتون و رب انار بخوری.(پاکسازی کبد)

انجیر بخور و هرچیزی جلوگیری میکنه از یبوست

به هیچ عنوان پفک،سس مایونز،فلفل،چیزای تند ....نخور.اینا اگزما رو بدترمیکنه.

سکنجبین درست کن بخور.

میتونی داروهای طب اسلامی مثله صاف کننده ی خون و سودازدا و اینام بگیری مصرف کنی خیلی بهترمیشی.و حجامت

من همه ی این کارو رو خودم انجام میدم

خب پس نگران نباش خوب میشه.من همه جای بدنم میریزه بیرون.حتما دستکش دست کن ظرف میشوره.چون پوستت خشک تر ...

دستکش میپوشم موقع ظرف شستن ولی بتامتازون هیچ تاثیری نداشت برام

اتفاقا دارم ازینا ولی امتحان نکردم

حتما امتحان کن ببین پمادایی که میگن کورتون داره قشنگ یه لایه پوست دستم از بین میبره مال منم همین میشد یکم خوب میشد ولی بدتر میشد وقتی قطع میکردم هی هم اضافه میشد کل دستم تا لای انگشتام پر شده بود دلیل اصلیشم نداشتن رطوبته همین الان برو بزن دستتو باهاش چرب نگه دار بعدش بیا نتیجه شو بگو درجا دعام میکنی بعضی چیزا یه درمانای آسونی داره که مردمو پزشکا سختش میکنن مثل یه بار صورتم اگزما زده بود دکترای پوست کلی بهم پماد دادن خوب نمیشد که بیشتر میشد یه دوست داشتم پرستار بود گفت پماد آ چشمی بزن زدم درجا بعد یه روز محو شد

بله منم حساسیت دارم خودم دارم استفاده میکنم و اوکی بود. اگه تایپ پوستتون کلا خشک هست آمپول بیوتین و ...

امروز این پمادم میخرم شاید جواب داد پوست دستم کلا خشکه همیشه باید آبرسان بزنم

منم درگیرم و ب شدت اذیت میشمهمه نوع کرم و پماد هم خریدم و میزنم😰

من دلیل اگزمام مصرف زیاد الکل بود وگرنه پوستم خشک هست همیشه ولی نه اینکه اینطوری داغون بشه

حتما امتحان کن ببین پمادایی که میگن کورتون داره قشنگ یه لایه پوست دستم از بین میبره مال منم همین میش ...

مممنونم الان میزنم روش دستکش سیلیکونی میپوشم ایشالا که جواب بده

ثمین زدم تاثیر نداشت ولی قرص نخوردم دکتر هم رفتم بهم قرص نداد فقط پماد دستساز داد که تاثیر نداشت

منم خیلی درگیرش بودم ی مدت خیلی داروهای گرون ولی بی فایده

ی مدت شبا قرص ضد حساسیت بخور

ی پماد ضد حساسیت ساده هم بزن ب دستت

حتما امتحان کن ببین پمادایی که میگن کورتون داره قشنگ یه لایه پوست دستم از بین میبره مال منم همین میش ...

آخب ایشون فقط یه دستش اینجوری شده اونم بخاطر الکل. به اون حساسیت داده احتمالا خیلی خشک شده. ماها که حساسیت پوستی داریم کل بدنمون درگیر میشه و به هر چیزی ممکنه واکنش نشون بده دکتر هم قطعا دارو میده مصرف کنی اما به ایشون ندادن صرفا پماد اینا میدن بهشون. بعدم حساسیت دوره ای هست و یکی دو ماه حداقل طول میکشه تا خوب بشه نه اینکه خوب شه و باز سریع برگرده.

مممنونم الان میزنم روش دستکش سیلیکونی میپوشم ایشالا که جواب بده

دستکش سیلیکونی نپوش عزیزم باید هوا بره بیاد دستکش نخی دستت کن خود وازلین چربیش خوبیش اینه که زودی پاک نمیشه رطوبتم حفظ میکنه فقط مطمئن باش وازلینت اصل باشه و اینکه تاریخش نگذشته باشع