امروز این پمادم میخرم شاید جواب داد پوست دستم کلا خشکه همیشه باید آبرسان بزنم
ایشالا که جواب بده. اگه خشک هست ابرسان کافی نیست باید حتما مرطوب کننده قوی بزنید. راستی Cicaplast Baume B5 (La Roche-Posay) اینم عالیه. واقعا عالیه ترمیم کننده است البته اگه بتونید اصلشو گیر بیارید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخب ایشون فقط یه دستش اینجوری شده اونم بخاطر الکل. به اون حساسیت داده احتمالا خیلی خشک شده. ماها که ...
کلا اگزما از خشکی پوست میاد و حساسیت و اعصاب که هیچ فرقی نمیکنه فقط باید رطوبت اون قسمت حفظ بشه من خودم از اینام که اگزما خورم ملسه😁فقطم فهمیدم وازلین درمانشه مثلا بهار تابستونا دستام میشه تاولای ریز ریز زمستونا دونه های قرمز همراه با خشکی و ترک و خونریزی ولی از وقتی وازلین زدم اکی شد دیگه هم نمیذارم پوستم خشک بمونه
از این میترسم که داره زیاد میشه قبلا یه تیکه بود بعد کل دستم درگیر شد الانم داره تا بالاها میره
خب چرا داروی خوراکی بهتون نمیدن؟ تا کم هست درمانش کن. من اولین بار که بدنم حساسيت نشون داد یدونه جوش بزرگ روی صورتم بود و بعد کل صورت و تمام بدنم درگیر شد. در حالی که من اصلا جوش نمیزدم. ینی کل بدن کهیر میزنه و چند نوع داروی خوراکی و پماد باید مصرف بشه. 2 ماه تمام درگیر بودم. حتی نمیتونستم از خونه برم ببرون. یه آزمایش هم هست که مشخص میکنه دقیقا به چی حساسيت دارین. هنوز از الکل استفاده میکنید؟
کلا اگزما از خشکی پوست میاد و حساسیت و اعصاب که هیچ فرقی نمیکنه فقط باید رطوبت اون قسمت حفظ بشه من خ ...
خب فقط از خشکی نیست. یه ماده غذایی، شوینده و استرس و هر چیزی ممکنه باعثش بشه. حتی گرد گل توی بهار و تابستان. واقعا نمیشه کاریش کرد بخواد برگرده برمیگرده. من وازلین هم زدم اما تاثیر نداره باید حتما دارو و پماد باشه. وازلین فقط پوستو از بیرون چرب میکنه حتی شاید جاشون بمونه. اما درون چی؟😂 من باورت نمیشه یه بار از درد گریه میکردم شبا انقدر که بد بودن این کوفتیا
خب فقط از خشکی نیست. یه ماده غذایی، شوینده و استرس و هر چیزی ممکنه باعثش بشه. حتی گرد گل توی بهار و ...
حالا خداروشکر وازلین رو اگزمای زمستونم که جواب داد واسه بهار تابستونم امسال امتحان میکنم ولی چون ایشون الکل استفاده کرده همون اگزمای پوستیه که راحت اکی میشه یعنی حساسیت داخلی و عصبی هم نیست که اونم باشه باز اکی میشه چون من اگزما واسه اینکه پنیک دارمم زدم البته اولش نمیدونستم به پنیک ربط داره 😁فکر میکردم به خاطر علائمم سرطان دارم اینا هم عوارضشه داره نشون میده🥴