2777
2789
عزیزم باید بپذیری اگزما درمان نداره فقط باید کنترل کنی یعنی 70 درصد تغذیه باید رعایت کنی یا موارد ...

من اینجوری نبودم پسرم بیمارستان بود الکل زیاد میزدم به دستام از اون موقع اینطوری شده فقط هم یه دستمه

ثمین زدم تاثیر نداشت ولی قرص نخوردم دکتر هم رفتم بهم قرص نداد فقط پماد دستساز داد که تاثیر نداشت

ااگزما رو تا روی اعصابتو و تعذیه و نمیدونم شرایط محیطی کار نکنی درست نمیشه! پماد و غیره مقطعیه، من از بچگی داشتم و با هیچی خوب نشد بهترین دکتر ها رفتم. بعد اینکه تغذیم رو درست کردم و یه ذره تونستم اعصابم رو کنترل کنم خوب شد ، میدونم شاید عجیب باشه ولی مطمئنم از اینا بوده، الان خیلی ساله که اگزما نمیزنم ولی خیلی موارد نادر که واقعا عصبی بهم فشار سنگینی بیاد یه ذره دستم اگزما میزنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ااگزما رو تا روی اعصابتو و تعذیه و نمیدونم شرایط محیطی کار نکنی درست نمیشه! پماد و غیره مقطعیه، من ا ...

شاید از شما شدید نبوده.منم رعایت میکنم همه اینا رو.کم تر میشه ولی کامل خوب نمیشه.بستگی به کبد داره

ااگزما رو تا روی اعصابتو و تعذیه و نمیدونم شرایط محیطی کار نکنی درست نمیشه! پماد و غیره مقطعیه، من ا ...

تغذیه باید چطور باشه؟ اعصابمون که این روزا نبوده

شاید از شما شدید نبوده.منم رعایت میکنم همه اینا رو.کم تر میشه ولی کامل خوب نمیشه.بستگی به کبد داره

برای من خیلی شدید بود ، انقدر که نمونه برداری کردم. اینجوری بگم کل بدنم میزد از کف سرم بگیر شما تا نوک پاهام و انقدر زخم میشد که خون میفتاد. شما درست میگید، منم تو حرفام گفتم خیلی موارد نادر الان برمیگرده اگزمام ولی شدتش اصلا قابل قیاس نیست با قدیما.