2777
2789
عنوان

دورغ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 64 پست
وقتی خانوادت به مشکل بخورن و درگیر باشن مطمعنم خودت به برادرت التماس هم میکنی که بهشون کمک بده

خب اگه واقعا هیچ راهی جز این نباشه و کاملا خانوادم محتاج باشن خب اره.

ولی در عیراینصورت کار درستی نیست و ظلم هست به اون پسر و خانوادش

یاشاسین آذربایجان💓✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرهای من و یا برادرهای شوهرم هر کدوم هر موقع به مشکلی میخورن بهمدیگه کمک و همکاری میکنن یکی چکش م ...

خب این خیلی خوبه.هیچ اشکالی نداره.

ولی اگه یک طرفه باشه اون مشکلساز هست.

یاشاسین آذربایجان💓✌

نداریش و سختی کارش و دیر اومدن و نبودنش برا من باشه ی چسه پس انداز برا مادرش؟

پس انداز قبل اینکه شما وارد اون خانواده بشی مال خودش بوده ..شاید حرفش راست باشه و امانت باشه.حرص نخور لطفا حساس نباش اهمیت نده به این چیزا چون همین حرف های بی اهمیت تبدیل به مشاجره و اختلاف های بزرگ میشه

در صورتی که زندگی خودش در خطر نباشه چه ایرادی داره کمک کردن به خانواده اونم خانواده درجه یک.....فکر ...

دآری میگی خودش تو زندگی نیاز نداشته باشه

قطعا اگه آینده و زندگی چ خودم چ هر کدوم از اعصا خانوادم و تشکیل زندگیمون رو هوا باشه چ من چ بقیه شکر میخوره درخواست کنه

توی زندگی ما همه دو خانواده مون کمک کردن و ماهم به اونا کمک کردیم هیچ ایرادی نداره من حتی سوال هم نک ...

ولی تو زندگی من همه چیز یک طرفه بوده.خانواده شوهرم همیشه از شوهرم انتطار داشتن.ولی خودشون قدمی برنداشتن.اولدازدواج شوهرم طلاهای منو فروخت واسه جهاز خاهرش .در حاای که پدر داشت و وضعشونم بد نبود.بعدها زد تو سره خودش چون دید اینا همش یک طرفه بوده ولی دیگه کار از کار گذشته بود.

همه مثل هم نیستن.

اگر دو طرفه باشه خیلی خوبه.به شرط اینکه اینکار وظیفه نباشه فقط واسه پسر.

یاشاسین آذربایجان💓✌

زندگی تون به مشکل خورده شما؟؟الان گیر اون طلاها هستین واقعا راست بگین؟؟

من مجرد هستم ولی اگه ی زمانی هم برای من مشکل پیش بیاد بدونم مبلغ زیادی ک برادرم خواهرم هر کسی خودش احتیاج داره هیچ وقت نمیگیرم ازش

مشکل خودم خل شه برای یکی دیگه مشکل پیش بیاد؟

در صورتی که زندگی خودش در خطر نباشه چه ایرادی داره کمک کردن به خانواده اونم خانواده درجه یک.....فکر ...

من مشکلم این نیست مشکل من اینه چرا ب من دورغ میگی بعد از اونور مادری ک برات هیچ کاری نکرده ن برا زنت ن برا خودت

چرا همش دورغ الکی میگ مامانم قراره تلوزیون برام بخره من میتونم ثابت کنم مادرش ی تیشرت براش نخریده تا الان چ برسه تلوزیون میخاد مادرش رو ببرع بالا