2777
2789
عنوان

دورغ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 64 پست
درسته مال خودشه.ولی جنع کرده واسه خودش و زندگی خودش.کارش اشتباهه.مثل شوهره من بعدا سرش میخوره به سنگ ...

برادرهای من و یا برادرهای شوهرم هر کدوم هر موقع به مشکلی میخورن بهمدیگه کمک و همکاری میکنن یکی چکش میرسه یکی ماشینش خراب میشه همه بهمدیگه وصلن دلیل نمیشه ماها عروس اون خونواده شدیم هر چیزی رو واسه خودمون بخایم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم شاید تصمیم درستی گرفته .اگه به شما میگفت این احتمالو میداد که نذارین .به خاطر همین نگفته.هر چند باید حتما شما رو در جریان میذاشت.معمولا مردا برا خانواده شون حاضرن هر کاری بکنن

زمای که گداشته برای ساخت زندگی مشترکشان و ایتدش و زمانی که ازدواج کرده منو تویی وجود نداره گیریم عرو ...

شاید قرض داده بهشون نمیشه قضاوت کرد..شاید مادرش مریض بوده شاید برادرش به مشکل خورده شاید یکی شون بخاد اعدام بشه باید دیه جور کنن اونوقت بازم همین حرفو میزنی؟؟؟

مال خودش بوده هرکار دوس داره میکنه

ادم باید درک کنه و متوجه باشه نقش زن و مرد تو زندگی چیه

مرد وطیفه عروسی گرفتن تامین مسکن و .... داره مگر اینکه اون اقا فول آپشن باشه ک بخشش کرده باشه وگرنه کارش خیلی اشتباه بوده

شاید قرض داده بهشون نمیشه قضاوت کرد..شاید مادرش مریض بوده شاید برادرش به مشکل خورده شاید یکی شون بخا ...

بله باز هم همینو میگم

تو زندگی منو تویی وجود نداره نهایت میتونست با اسی مشورت کنه و رصایتش و جلب کنه

بگو خانوادت رو بگن ما ب مردیک خونه نداشت باشه زن نمیدیم اونم اگر حرفی ب ت زد بگو چطور پولا میدی ب ما ...

من یه زنم از نسل دهه ی ۶۰ به هیچ عنوان این حرفایی که میزنی تو مغزم نمیره بیشتر بهم میریزم

ولی مطمئنم خودش پشیمون میشه

شوهر منم از ۱۳ سالگیش کار کرده بود

موقع ازدواج هیچی نداشت

با هزارتا وام عروسی گرفت

خودش وقتی دید چجوری گرفتار شده و هیچی نداره کسی ام کمکش نمیکنه فهمید چه اشتباهی کرده

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

ادم باید درک کنه و متوجه باشه نقش زن و مرد تو زندگی چیه مرد وطیفه عروسی گرفتن تامین مسکن و .... داره ...

در صورتی که زندگی خودش در خطر نباشه چه ایرادی داره کمک کردن به خانواده اونم خانواده درجه یک.....فکر کن برادر خودت اینکارو واسه خانوادت کرده خوشحال میشی یا ناراحت؟؟؟

در صورتی که زندگی خودش در خطر نباشه چه ایرادی داره کمک کردن به خانواده اونم خانواده درجه یک.....فکر ...

برادرم پس انداز جوونیشو دو دستی تقدیم خانوادم کنه یدونه میز نم توسرش میگم تو مرد نیستی

یاشاسین آذربایجان💓✌

برادرم پس انداز جوونیشو دو دستی تقدیم خانوادم کنه یدونه میز نم توسرش میگم تو مرد نیستی

وقتی خانوادت به مشکل بخورن و درگیر باشن مطمعنم خودت به برادرت التماس هم میکنی که بهشون کمک بده

والا منم دهه شصتیم.کاررشوهره اسی رو قبول ندارم به هیچ وجه.

توی زندگی ما همه دو خانواده مون کمک کردن و ماهم به اونا کمک کردیم هیچ ایرادی نداره من حتی سوال هم نکردم از شوهرم..چون واسه زندگی من چیزی کم نزاشته و کوتاهی نکرده