2777
2789
عنوان

دورغ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 64 پست
ولی تو زندگی من همه چیز یک طرفه بوده.خانواده شوهرم همیشه از شوهرم انتطار داشتن.ولی خودشون قدمی برندا ...

گفتم که عزیزم دو طرفه بوده همه چی...یه وقتایی شوهرم چک داشته پول کم داشته از اونا گرفته..یا برعکس..یه وقتایی خاسته ماشین بخره پول کم داشته از انا گرفته و برعکس وووووووو........

من مشکلم این نیست مشکل من اینه چرا ب من دورغ میگی بعد از اونور مادری ک برات هیچ کاری نکرده ن برا زنت ...

عزیزم تو خیلی دلِ پُری داری بنظرم ارامش و زندگی خود ادم ارزشش خیلی بیشتر از فکر کردن به اعمال و رفتار دیگرانِ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مشکلم این نیست مشکل من اینه چرا ب من دورغ میگی بعد از اونور مادری ک برات هیچ کاری نکرده ن برا زنت ...

دقیقا انگار داری خانواده شوهره منو توصیف میکنی.

میدونم چی میکشی.خیلی بده.

و حق داری.

حتما با پولای خودش تلویزیون میخره و میگه مادرم خرید مثلا ما هم این وسط ببخشید خریم.

من اوایل ازدواج طلاهامو فروخت واسه خاهرش جهاز خرید کلی.

بعد یه تابلو فرش خرید داد به مادرش با همون طلاهای من و گفت مادرم خریده واسه خونمون و من هرگز خر نشدم🥲🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

دیگه دیگه خودت باید بلد باشی چجوری زندگیت رو کنترل کنی و اجازه دخالت ندی به هیچکس.😁😂

هعییی .دونه دونه موهامو سفید کردم .الان خداروشکر یاد گرفتم چطور رفتار کنم .خیلی ساده بودم.شکره خدا الان زندگیم ارومه شوهرمم فهمیده تر شده😅

یاشاسین آذربایجان💓✌