2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من دارم منم دقیقا مثل شما ازش وحشت داشتم و همیشه ترس اینو داشتم ک ی وقتی نگیرم ولی گرفتم الان دی ...

از کجا گرفتی؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و

اسی جان درسته وسواس فکریت دست خودت نیست..ولی حداقل سعی کن دائم بهش فکر نکنی میگی همسرت مرد خوبیه از ترس یه چیزی که بهش مطمئن نیستی میخوای تهمت خیانت تو ذهنت ۲۴ ساعته باشه؟ ممکنه جوش زیر پوستی چیزی باشه بلاخره هرچی شما که قراره آزمایش بدی

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

زگیل دور گردن و زیر بغل دیگه چیه .اونا گوشت اضافی هستن .

من همسرم دقیقا از هموناییکه دور گردنه دیدم روی

رون پاشه اول ترسیدم ولی خب بعد گفتم منگوله پوستیه تو نتم زده بود تو رون پاهم درمیاد دیگه دنبالشو نگرفتم

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

شما چجوری مبتلا شدی من و هپسرم ازین ویروس وحشت دتریم و بشدتتت رعایت میکینم

من مجردم از سونا گرفتم. من خودم همیشه ترس و وحشت داشتم لیزر با احتیاط میرفتم با اینک ب اونجا مطمئن بودم خیلی ترس داشتم حتی وقتی دکتر گفت گرفتی تو همون مطب کلی گریه کردم ک دکترباهام حرف زد ارومم کرد اومدم خونه کلی گریه کردم ولی الان دیدم اون چیز ترسناکی ک ازش ساختن نیس

1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤

بچهها باشگاه میریم خیلی میترسم

به چه علت

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

از کی گرفتید عزیزم

من مجردم رابطه نداشتم از سونا گرفتم متخصص میگفت چون الان خیلی زیاد شده دیگ امکان گرفتن از استخر و سرویس بهداشتی عمومی و اینا هست. سونا هم چون مرطوب و گرمه بیشتر میمونه منم ک لباسم خیس بوود و اونجا نشستم

1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤

من همسرم دقیقا از هموناییکه دور گردنه دیدم روی رون پاشه اول ترسیدم ولی خب بعد گفتم منگوله پوستیه تو ...

بله معمولا شایعه خیلیا دارن .منم کوچیک که بودم پشت پلک چن تا دونه داشتم .یادمه پدرم با نخ برام میبست بعد چن روز خشک میشدن و میوفتادن