خانما من و همسرم شدیدا روی اسن موضوع خساسیم جوری ک واقعا ب وسواس شدید تبدیل شد ه چن سالی هست ک تاجایی ک شده رعایت میکنیم.من دچار زگیل پوستی هستم ینی گردنم و زیر بغلم سالهاست ازبچگی چنتا زگیل بود این دو سه ساله اخیر ب خاطر استرس زیاد بیشتر شدن تااینک چن روز پیش دقیقا پایین ترازخط سزارین مایل ب سمت راست جایی ک موی زائد هستای چیز کوووچیک برجسته دیدم سریعا دکتر رفتم معاینه کرد گفت ب تشخیص من زگیل تناسلی نیس ولی ازمایش برام نوشت.خانما من چنان وحشت دارم ازین موضوع من الان این چی بود دیدم بقران چن روزه خاب و خوراک ندارم شوهرمم میگ من مطمعنم منفیه ماک کاری نکردیم اما من روانی شدم.ممکنه همین زگیل معمولی باشه ک دورگردنم هست؟؟
اسی جان درسته وسواس فکریت دست خودت نیست..ولی حداقل سعی کن دائم بهش فکر نکنی میگی همسرت مرد خوبیه از ترس یه چیزی که بهش مطمئن نیستی میخوای تهمت خیانت تو ذهنت ۲۴ ساعته باشه؟ ممکنه جوش زیر پوستی چیزی باشه بلاخره هرچی شما که قراره آزمایش بدی
میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺
شما چجوری مبتلا شدی من و هپسرم ازین ویروس وحشت دتریم و بشدتتت رعایت میکینم
من مجردم از سونا گرفتم. من خودم همیشه ترس و وحشت داشتم لیزر با احتیاط میرفتم با اینک ب اونجا مطمئن بودم خیلی ترس داشتم حتی وقتی دکتر گفت گرفتی تو همون مطب کلی گریه کردم ک دکترباهام حرف زد ارومم کرد اومدم خونه کلی گریه کردم ولی الان دیدم اون چیز ترسناکی ک ازش ساختن نیس
1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤
میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺
من مجردم رابطه نداشتم از سونا گرفتم متخصص میگفت چون الان خیلی زیاد شده دیگ امکان گرفتن از استخر و سرویس بهداشتی عمومی و اینا هست. سونا هم چون مرطوب و گرمه بیشتر میمونه منم ک لباسم خیس بوود و اونجا نشستم
1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤