2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ باشه چی...چرا دکتر نگفت زگیل اومجا نمیزنه

دکتر نگفته چون فکر کرده میدونی

اخه زگیل فقط فقط ناحیه تناسلیه بعدم از هوا که نمیگیری

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

ن زیر بغل و اینام ک هیچی.گفتم زیر خط سزارین رو ب سمت ران پام ی چیز خیلیی کوچیک دیدم

اسی من دارم منم دقیقا مثل شما ازش وحشت داشتم و همیشه ترس اینو داشتم ک ی وقتی نگیرم ولی گرفتم الان دیدم اگ زود پیگیری بشه و درمان شروع کنی اصن اون چیز ترسناکی ک میگن نیست. از شما هم ب احتمال زیاد اصن hpv نیس

1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤

دکتر نگفته چون فکر کرده میدونی اخه زگیل فقط فقط ناحیه تناسلیه بعدم از هوا که نمیگیری

من میگم جایی ک موی زائد هست میدونی کجا قسمت مثلثی شکل زیر شکم نزدیک رون پام.اونجام فک کنم حساب میشه

اسی من دارم منم دقیقا مثل شما ازش وحشت داشتم و همیشه ترس اینو داشتم ک ی وقتی نگیرم ولی گرفتم الان دی ...

شما چجوری مبتلا شدی من و هپسرم ازین ویروس وحشت دتریم و بشدتتت رعایت میکینم

من میگم جایی ک موی زائد هست میدونی کجا قسمت مثلثی شکل زیر شکم نزدیک رون پام.اونجام فک کنم حساب میشه

نه فقط روی ..تناسلی و مقعد در میاد

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔