2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 64 پست
گفتم كه مگه دكتر نرفتي؟ دكتر با مشاهده هم ميفهمه چه برسه با ازمايش اون ازمايشي كه گفته براي محكم كار ...

معاینه کرد همه جام رو چیزی نبود فقط همونجایی ک گفتم رو گفتم خانم دکتر این رو ببینید گقت این ریشه مو هست شاید گفتم ن عین ی پوست اضافس گفت ب تشخیص من نیست ولی برو ازمایش.خیلی بش دقت نکرد

متاسفانه زگیل اونقدر زیاد شده که من بهت حق میدم استرس داشته باشی

یکی از راهای انتقالش بزاق دهان . که الان کسایی که قلیون میشکن . اقایون بیشتر چون رعایت نمیکنن اکثرا مبتلا شدن . من خودم چند روز پیش رفتم سونوی ..... متاسفانه دکتر اصلا از پلاستیکی چیزی برای سری دستگاه استفاده نکرد و من بعد انجام سونو متوجه شدم خیلیم اعتراض کردم اما بیرونم کردن . از اون روز دارم دیونه میشم گفتم رفتم یه درد رو درمان کنم احتمال زیاد با هزار درد برگشتم خونه

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=407455626]وااای مگ میشه بدون محافظ باید شکایت کنی ازشون ...

بخدا بدون محافظ بود فقط یکم ژل زده بود بعد با دستمال پاکش کرد . رفتم پیش دکتر زنان گفتم سنویی که فرستادی این کار کرده . اونم زنگ زد کلی حرف بارشون کرد . میگفت دستگاه سونو جوریه که نمیشه روکش گذاشت امکان داره بیرون نیاد از این چرت پرتا .

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌