2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 64 پست
از زیگیل

دیگه تو باشگاه که لباس زیر در نمیارن که نگران باشی....دم لبه استخر طرف با مایو میشینه. تو سونا هم با مایو...رابطه هم معلومه از چی میترسی

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

دوست عزيز اولا زگيل گردن تايپش كاملا با زگيل تناسلي فرق داره كلا زگيل تناسلي با همه زگيل ها فرق داره دكتر حتي با مشاهده هم متوجه تفاوتش ميشه چون الان زگيل تناسلي زياد شده و دكترا با يك نگاه ميفهمن دوما زگيل تناسلي هم كاملا قابل درمانه و اصلا اون غول وحشتناكي كه تبليغ هاي درمانش نشون ميدن نيست و سوما شما حتما قبل از زگيل به فكر درمان استرس و نگراني شديدت باش چون خود اون باعث و باني انواع بيماري هاي خود ايمني هست و خطرش از زگيل صدبرابر بدتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه تو باشگاه که لباس زیر در نمیارن که نگران باشی....دم لبه استخر طرف با مایو میشینه. تو سونا هم با ...

امروز از دستشویی باشگاه استفاده کردم

کلا وسواس دارم رو این موضوع

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و

واااامیگن فقط رابطه جنسی ک

قبلا بله بیشترین هم از همون رابطه جنسی هستش ولی الان خیلی زیاد شده بخاطر همین امکانش هست از جای دیگ هم بگیری مثلا الان من برم استخر لبه استخر بشینم خب اونجا الودس نفر بعدی اگ بشینه میگیره

1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤

امروز از دستشویی باشگاه استفاده کردمکلا وسواس دارم رو این موضوع

گلم......شیلنگ رو که به پوستت لمس ندادی..در اون صورت شاید نگرانی باشه استرس بیخود و بیهوده نداشته باش..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

گلم......شیلنگ رو که به پوستت لمس ندادی..در اون صورت شاید نگرانی باشه استرس بیخود و بیهوده نداشته با ...

ممنون عزیزم💓

نه اصلا ولی با دستم گرفتم

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و

قبلا بله بیشترین هم از همون رابطه جنسی هستش ولی الان خیلی زیاد شده بخاطر همین امکانش هست از جای دیگ ...

برای همین میگن اب استخر رو یکم بریزین رو لبه استخر قبل نشستن چون کلر داره اب میکروب زایی میکنه..حالا که زیاد شده ادم کلا نشینه بهتره

ممنون عزیزم💓نه اصلا ولی با دستم گرفتم

خواهش میکنم. بعد دستشویی دستت رو شستی دیگه نگرانی نداره🌺

برای همین میگن اب استخر رو یکم بریزین رو لبه استخر قبل نشستن چون کلر داره اب میکروب زایی میکنه..حالا ...

بله دقیقا. ولی اون غولی ک تو ذهنم ازش ساخته بودم نبود الان خیلی بهترم.

بله دقیقا. ولی اون غولی ک تو ذهنم ازش ساخته بودم نبود الان خیلی بهترم.

بهش فکر نکن گلم🌺💚ان شاءالله هرچه زودتر بهتر بشه🌷🌻همون استرس سمه

بهش فکر نکن گلم🌺💚ان شاءالله هرچه زودتر بهتر بشه🌷🌻همون استرس سمه

ممنونم عزیزم. بله سعی میکنم زیاد بهش فک نکنم💖🌹

دوست عزيز اولا زگيل گردن تايپش كاملا با زگيل تناسلي فرق داره كلا زگيل تناسلي با همه زگيل ها فرق داره ...

ن گلم من نگران دور گردنمنیستم...گفتم ک زیر خط سزارینم ی چیز کوچیک دیدم دوسانت پاینترازخط سزارین جایی ک موی زائد هست..استرس من ترس ازخسانتا من و شوهرم سالهاست ترس این ویروس داریم

ن گلم من نگران دور گردنمنیستم...گفتم ک زیر خط سزارینم ی چیز کوچیک دیدم دوسانت پاینترازخط سزارین جایی ...

گفتم كه مگه دكتر نرفتي؟ دكتر با مشاهده هم ميفهمه چه برسه با ازمايش اون ازمايشي كه گفته براي محكم كاريه وگرنه اگر گفته نيست نيست