2777
2789
عنوان

باهاش تموم کنم یا نه

194 بازدید | 15 پست

لطف میکنید همشو بخونید و راهنماییم کنید

با یه پسری نزدیک یک ماهه اشنا شدم. ۲۳ سالشه پرستاری میخونه و تازه ترم ۳ و قبلش با باباش کار ازاد میکرده...منم ۲۲ و رشته مشابه ترم ۵ ولی یک دانشگاه نیستیم اما شهرمون یکیه من تو شهرخودمونم اونم یه شهر نزدیک با ۲ ساعت فاصله و هفته ای یک بار میبینیم.

نمیدونم باهاش ادامه بدم یا نه.. حسم کنارش خوبه و بنظر ادم امنیه و رفتارش خوبه باهام و درک میکنه

یکبار دیدم با ابجیش تلفنی خیلی خوب صحبت میکرد خوشم اومد.

اما فعلا از لحاظ مالی اوکی نیست و ماشین نداره و گاهی ماشین باباشو میاره و وقتایی که نیاره من مجبورم اسنپ بگیرم و راستش خوشم نمیاد. وقتی کافه هم حساب میکنه چون قبلا بهم گفته از پس اندازام خرج میکنم راحت نیستم ولی دلمم نمیخاد کنار یه مرد خودم حساب کنم... قدش یکم فقط ازم بلندتره من ۱۷۰م و چهرشم مردونس ولی خوشگل نیست.اما کلا پسر زرنگیه... گفته تا فارغ التحصیل نشم به ازدواج فکر نمیکنم و خب منم الان درس میخونم نمیتونم ازدواج کنم ولی خب خیلی طول میکشه بهش برسیم اینجوری و شایدم نرسیم... ازم توقعی هم نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

خب هدفت از رابطه چیه و ایده الات

همچین ادمی کم کم به 2 سال زمان نیاز داره که یه حداقل هایو فراهم کنه وبیاد جلو

درسته گفتی ادم زرنگیه اما خب شرایط سختی شده

و اینکه برای من تناسب قدی خیلی مهمه

ودراخر تو اشتباه منو نکن خواهرررررررر من این راهو رفتم و ارزش نداشت تا الان حقیقتا

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه
خب هدفت از رابطه چیه و ایده الات همچین ادمی کم کم به 2 سال زمان نیاز داره که یه حداقل هایو فراهم کنه ...

یعنی چی این راهو رفتی و ارزش نداشت عزیزم؟ من تا دو۲ سال دیگه خودم درسم تموم میشه و میتونم از اون لحاظ صبر کنم اما میترسم خیلی بیشتر طول بکشه شرایطش نمیدونم

یعنی چی این راهو رفتی و ارزش نداشت عزیزم؟ من تا دو۲ سال دیگه خودم درسم تموم میشه و میتونم از اون لحا ...

یعنی یه رابطه طولانی رو شروع کردم

بهقصد ازدواج یه طوریکه از قرار اول خواهر و مادرش میدونستن

گذشت مشکلاتی پیش اومد و خب من چون رفیق نیمه راه نبودم سعی کردم بمونم و اون مشکلاتو باهم حل کنیم

واون قضایا بعد دوسال تازع حل شد و میدونی اگه برگردم به عقب شروعش نمیکردم بااینکه پسر خیلی خیلی خوبیه

بنظرم کسی که شرایط بهتری داره و میتونه زود تر رابطه رو به سرانجام برسونه باعث میشه خیلی از دغدغه هارو تو تحمل نکنی الکی

یعنی یه رابطه طولانی رو شروع کردمبهقصد ازدواج یه طوریکه از قرار اول خواهر و مادرش میدونستنگذشت مشکلا ...

اره واقعا... بنظرت واسه منم خانوادش باید بدونن از الان؟ و الان باهمین؟

اره واقعا... بنظرت واسه منم خانوادش باید بدونن از الان؟ و الان باهمین؟

اگه هدفمند باشه و زود بخواین روابط یه ذره رسمی تر بشه بله باید خانواده بدونن البته بعد اینکه فهمیدین همو میخواین

اره باهمیم و از بد روزگار به جایی رسیدیم کع هیچکدوم نمیتونیم به نبود اون یکی فک کنیم با اینکه شرایط خیلی سختی هم جفتمون داریم