2777
2789
عنوان

بکارت

344 بازدید | 13 پست

دوستان چرا تو سال 2025 درگیر یسری چیز هایی هستید که اصلا علمی نیستن به عنوان یه ماما وظیفه میدونم براتون توضیح بدم که باکرگی ربطی به بکارت نداره

1 بکارت یا هایمن بافت مخاطی هست که وسطش سوراخ داره برای عبور خون پریود( پس تا اینجا فهمیدیم که کامل بسته نیس که یچیزی بره پارش کنه... )

2 بکارت فاقد عروق خونیه یا در بعضی افراد عروق خونی بشدت کمی داره (تا اینجا فهمیدیم که بکارت خونریزی نداره و اگر هم داشته باشه در حد یک قطره اونم در بعضی افراد هستش.... ) حالا بعضیا میپرسن پس چرا اکثرا خونریزی دارن تو شب اول

جوابش اینه که خونریزی بخاطر خراشیدگی دیواره واژینال یا انقباض ماهیچه های اون بر اثر فشار و استرس یا ناشی از اصطکاک و خشکیه

در مواردی مشاهده کردیم خانم باکره نیس و 6 ماه از رابطه دوری کرده بعد از مدتی دوباره خونریزی کرده... چون اصلا خونریزی ربطی به بکارت نداره

3 بکارت شکل های متنوعی داره اینقد شکل های زیادی داره که پزشک قادر نیس تشخیص بده که از اول چه شکلی بوده... پس معاینه بکارت فاقد اعتبار علمی هستش...حالا شاید بگید پس چرا معاینه انجام میشه؟

جوابش اینه که خیلی از پزشکا طبق خرافه مجبورن این کارو بکنن چون میگن اگر ما این کارو نکنیم یکی دیگه این کارو میکنه و پولش میره تو جیب یکی دیگه

در کل خلاصه مطلب اینه که بکارت ربطی به باکرگی نداره و اینقد نگران این موضوع نباشید بهتره اینو با نامزدتون به اشتراک بزارید چون جامعه بشدت اگاهی پایینی داره

مرسی از اطلاعات مفیدتون

منم چند وقت پیش ی پست دیدم دقیقا میگفت بکارت وجود نداره ک انقدر میگن 🤷🏻♀️

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از اطلاعات مفیدتون منم چند وقت پیش ی پست دیدم دقیقا میگفت بکارت وجود نداره ک انقدر میگن 🤷🏻♀️

وجود داره عزیزم ولی ربطی به باکرگی نداره و نشونه باکره بودن نیس و. چیزی رو نمیشه از روش اثبات کرد...کلا یچیز بیهوده هست ربطی به باکره بودن نداره

منم به عنوان یه فعال توی این حوزه میگمبکارت و پاکدامنی ربطی بهم ندارن همه چیزو باهم قاطی نکنید.

بله درسته عزیزم دقیقا

چه بسا کسایی بودن که باکره نیستن ولی پزشک اشتباه گفته باکره اید...

بله درسته عزیزم دقیقا چه بسا کسایی بودن که باکره نیستن ولی پزشک اشتباه گفته باکره اید...

یا ببخشید چه افرادی از پشت آباد کردن ولی جلو تاحالا چیزی وارد نشده

عقل همیشه در تعقیب عرزشی بود...اما اون ازش سریع تر میدوید😔

وجود داره عزیزم ولی ربطی به باکرگی نداره و نشونه باکره بودن نیس و. چیزی رو نمیشه از روش اثبات کرد... ...

😕خب چرا پس هر چی باشه میگن پ....بکارت😅

من گیج شدم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😕خب چرا پس هر چی باشه میگن پ....بکارت😅من گیج شدم

ببین گلم بکارت یه غشاس که بش میگن وستیجیال... ینی اینکه هیچ کاربردی توی بدن نداره

نه میشه از روش تشخیص داد دختر باکرس

نه حتی خونریزی میکنه که بفهمن باکرس یا نه

حتی وسطشم سوراخ داره که خون پریود ازش رد شه

پس چیزی به نام باکرگی ربطی به بکارت نداره و بکارت یه غشای بی فایده در بدنه که بسته هم نیس که بخواد پاره شه

ببین گلم بکارت یه غشاس که بش میگن وستیجیال... ینی اینکه هیچ کاربردی توی بدن ندارهنه میشه از روش تشخی ...

عاهااااااا مرسی عزیزم 🥰🥰🩷🩷

چقدر هم از این بابت ی سری دکتر ها پول میگیرن

بخاطر همون پوله که حقیقت رو بهتون نمیگن چون پول دوس دارن😊😂

😅😂همون دیه .....

حالا من تا حالا رابطه ای نداشتم 😂ولی برام همیشه جای سوال بود چطور متوجه میشن 🫥🫥

ببخشید یه سوال؛

اون وقت چرا تو خارج کشور دختر باکره رو معاینه نمیکنن و مسیولیتش رو به خود فرد میدن؟؟

یه دوست داشتم گفت دکتر گفته قبل از معاینه یه کاری با خودت بکن باکره باشی معاینه نمیکنم

ببخشید یه سوال؛ اون وقت چرا تو خارج کشور دختر باکره رو معاینه نمیکنن و مسیولیتش رو به خود فرد میدن؟ ...

سلام بستگی داره منظورتون از خارج کدوم کشور باشه... تو خیلی از کشور های خاورمیانه به دلیل سطح عقب موندگی فرهنگی یه همچین چیزایی هست دقیقا مثل ایران که همه پزشکا میدونن الکیه ولی بازم دخترو معاینه نمیکنن چون دختر ازشون شکایت میکنه و دردسر میشه