2777
2789
عنوان

تولدددد😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 35 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا سخته خب من امروز ۷ تومن شهریه باشگاهمو تازه از بابام گرفتم و بسختی جور کردمدیگه پولی واسم نموند ...

اگه پول کادو رو فعلا نداری میتونی یکم دیرتر بدی بگو ببخشید شرایطش نبود اون موقع کادو بگیرم

مگه نمیگی دوستین؟ پس باید شرایطت رو درک کننن

اگه پول کادو رو فعلا نداری میتونی یکم دیرتر بدی بگو ببخشید شرایطش نبود اون موقع کادو بگیرممگه نمیگی ...

وای ولکن من خودم دنبال پولم لباس واسه خودم بگیرم

یکنفرم بود دردش به دلم بود اصلا این ماهم تموم شد ماه بعد چیکاررر کنم دوبارهههه

کاش اینکار کنن همه هم میخان جدا بگیرن

میتونی با کسایی که صمیمی تری تو اکیپ مطرح کنی ..چون نمیشه از زیرش در بری دیگه ..زشته ..

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر..

حوصله این چیزا رو ندارم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
وایییی خو پیام میدن به آدم میان باهات هماهنگ میکنناز یه تولد در رفتم گفتمرفتم شهرستان الان تا گفتم ب ...

دوباره برگرد شهرستان

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

وای از این رسمای سممم

چرا درک نمیکنن گرونیههه

بابا کادو ما نخواستیم بگیریم از بقیه چون وقتی میگیریمم ارزش مادی نداره تو این وضع

نمیدونم یا خودشون واقعا مشکلی ندارن یا بر حسب عادت سخته که رسمو قطع کنن که اگه این باشه خودشونم اذیتن من کسی ندیدم این روزا دغدغش کم باشه

کم کم سعی کنید یه رسم دیگه بذارید جاش مثلا کلیپ ادیت بزنید برا هم و کارتپستال دیجیتال درست کنید بفرستید یا یه کافه برید همه دور هم (هرکی با هزینه خودش)

مثلا میتونی صبر کنی برا تولد خودت که شد بگی کادو نمیخوام که این رسم جدیدو جا بندازی یا حداقل وقتی چیزی نگیری بقیه انتظار کادو نداشته باشن یا قبلش بگو نیستم تا کسی چیزی نگیره

وای از این رسمای سممم چرا درک نمیکنن گرونیههه بابا کادو ما نخواستیم بگیریم از بقیه چون وقتی میگیریمم ...

من جز خانوادم از کسی چیزی نمیخام

ولی خیلی مسخرش در اومده ماه دیگم دونفر

الانم دو نفر کادو بدم مگه چقدر پول دارم