2777
2789
عنوان

لنز رنگی چشم

291 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها

من لنز گذاشتم چشمم بیست دقیقه دیروز برای اولین بار

خیلی تار میدیدم و انگار یچیزی پشت پلکمو اذیت میکرد

تو خونه گذاشتم میخاستم چشمم بهش عادت کنه چند روز دیگه عروسی داریم

خيلي اذیتم کرد خوب بود تقریبا ولی همش انگار ی گوشه چشمم تار بود

هیچوقت لنز نذاشتم اولین بارمه

خوب شستمش با مایع لنز

الان یکی از چشمام تاره یکم و درد میکنه پشت پلکم و احساس جسم خارجی دارم

شرایط دکتر رفتن ندارم. خانوادم بفهمن واقعا بد میشه چون خیلی سرزنشم کردن بابت لنز

تروخدا بگید خطر داره؟ یا عادیه خودش خوب میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لنز میزاری این حسو داری یا موقعی که درش اوردی؟

لنز گداشتم این حسو داشتم

الان که درش اوردم تار میبینم یکممممم احساس جسم خارجی دارم

یجوریه چشمم راحت نیست. بعد بالای سیاهی چشممو که نگاه میکنم ی تیکه کوچیک از چشمم بنفش کمرنگ شده ی تیکه پشت پلکم از داخل

چیکار کنم

لنز گداشتم این حسو داشتمالان که درش اوردم تار میبینم یکممممم احساس جسم خارجی دارمیجوریه چشمم راحت نی ...

منم ی همچین حسایی میکردم چشمامو میشستم با اب یخ بعد ی روز اوکی بود ولی بنفش نمیشد یکم ی خط قرمز میومد

تازه لنز برا من تو چشمام گم میشد:)

شروع ۴۵ / هدف 35

منم ی همچین حسایی میکردم چشمامو میشستم با اب یخ بعد ی روز اوکی بود ولی بنفش نمیشد یکم ی خط قرمز میوم ...

امکانش هست لنز کلا تو چشم گم بشه؟

میخام میکاپ شم باید لنز تو چشمم باشه همش میترسم تو چشمم گم بشه یا چشمم تخلیه بشهه کور بشم

غلط کردم واقعا 🥲1 تومن دادم لنز توی این گرونی و بدبختی

واسه مراسم گرفتم کلی پول دادم پول تو جیبی خودم بود نمیتونم🥲🥲🥲🥲 چطور نذارم مراسم هنوز شروع نشده

دقت کن که لنز رو برعکس یا جابه جا نمیزاری

دستات حتما کامل تمیز باشن و نوک انگشت یا چیزی که لنزو یاهاش تو چشمات میزاری و با مایع لنز آغشته کن به خودشم مایع رو بزن اینجوری بعد چند دقیقه تو چشمت بمونه دیگه عادی میشه

شروع ۴۵ / هدف 35

دقت کن که لنز رو برعکس یا جابه جا نمیزاریدستات حتما کامل تمیز باشن و نوک انگشت یا چیزی که لنزو یاهاش ...

یکی از لنزا ی نقطه خیلییییی ریز انگار سوزاخه و انگار از شرکت خودش سوراخش کردن چرا این شکلیه؟ فقط یکیشون

امکانش هست لنز کلا تو چشم گم بشه؟ میخام میکاپ شم باید لنز تو چشمم باشه همش میترسم تو چشمم گم بشه یا ...

ببین امکانش هست ولی در میاد نگران نباش باید هی پشت پلکتو بمالی یا پلکتو بدی بالا بگردی دنبالش😭ولی خب وقتی لنزو میزاری اگه میتونی چند ثانیه چشمتم باز بزار تا سر جاش بچسبه و چشماتم نمالون من میکردم یهو میدیدم لنزه نیست چون تازه گذاشته بودم مالیده بودمش رفته بود عقب

شروع ۴۵ / هدف 35

یکی از لنزا ی نقطه خیلییییی ریز انگار سوزاخه و انگار از شرکت خودش سوراخش کردن چرا این شکلیه؟ فقط یکی ...

شاید سوراخ شده

اگه خیلی ریزه فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه

شروع ۴۵ / هدف 35