2777
2789
عنوان

لنز رنگی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 45 پست

برند لنزتو بگو

من ۱۵ ساله لنز میزارم

اون قسمت وسط لنز رنگی که بیزنگه اگه کوچیک باشه تاری دید داری بعضی وقتا

گاهی لنز ممکنه سایزت نباشه

حتما دستت رو مثل یه پیاله نگه دار توش مایع لنز بریز لنزتو بزار تو مایع خیلی آروم مثل ناز کردن لنزتو بشور

برای هر لنز مایع رو عوض کن

مایع جالنزیتو عوض کن

برند مایع لنز قیمت مناسب و معتبر رنیو هست

دستات تمیز باشه

میتونی از قطره ناپریوین یه قطره تو هر چشم استفده کنی ولی حداقل نیم ساعت قبل از گذاشتن لنز

تنها قطره ای که میتونی همزمان با لنز استفاده کنی اشک مصنوعیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لنز گداشتم این حسو داشتمالان که درش اوردم تار میبینم یکممممم احساس جسم خارجی دارمیجوریه چشمم راحت نی ...

نذاااار

هیچی ارزش سلامتی چشمتو نداره

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

اوایل که لنز میزاری چند بار اول کلا باهاش راحت نیستی و تاری دید داری بعد چند بار اوکی میشی

اگه با دستت میزاری حتما قبلش دستت و با صابون بشور و حواست باشه پرز رو لنز نباشه

اگه بعد چند بار هم هنوز احساس اینکه یچیزی تو چشمته رو داری ممکنه لنز وبرعکس گذاشته باشی

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
برند لنزتو بگو من ۱۵ ساله لنز میزارماون قسمت وسط لنز رنگی که بیزنگه اگه کوچیک باشه تاری دید داری بعض ...

قبل از گذاشتن اشک مصنوعی بریزم تو چشمم؟

لنز کریستیو و مایع لنز کریستیو

خب الان باید چیکار کنم یکی از چشمام آسیب ندیده باشه خیلی میترسم تروخدا راهنماییم کن

ی تیکه خیلی کوچیک از بالای چشمم انگار بنفش شده همون باعث اذیتمه حس میکنم 🫠🫠🫠🫠🫠

امکانش هست لنز کلا تو چشم گم بشه؟ میخام میکاپ شم باید لنز تو چشمم باشه همش میترسم تو چشمم گم بشه یا ...

نه خوشگلم. اولا که اگه لنز خوب خریده باشی بعیده برگرده، دوما اگه به محض برگشتن توی چشم یسری حرکات خاصه با کره چشمت انجام بدی درمیاد. دوما اگههه خودت نتونی دربیاری میری دکتر قطره بی حسی میریزه و درش میاره. تخلیه چشم برای لنز هم یه افسانه ست

قبل از گذاشتن اشک مصنوعی بریزم تو چشمم؟ لنز کریستیو و مایع لنز کریستیوخب الان باید چیکار کنم یکی از ...

برو دکتر ممکنه عفونت باشه احتمالا بهت بنازونیت و ناپریوین یا چیزای دیگه بده

و یا بدترین حالت خط افتاده باشه رو قرنیه ات که فکر نکنم

من برند لنزتو نشنیدم تاحالا مطمئنی معتبره ؟!!

الانکه درش اوردم تار میبینم عزبزم 🥲

قطره چشم نخریدی همراه با لنز چشمتو شستشو بدی؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !