2777
2789
عنوان

لنز رنگی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 45 پست
برو دکتر ممکنه عفونت باشه احتمالا بهت بنازونیت و ناپریوین یا چیزای دیگه بدهو یا بدترین حالت خط افتاد ...

بخدا از لوازم آرایشی ها خریدم نمیدونم اصلا معتبر نباشه خطرناکه؟ ی تومن دادم🥲💔💔💔💔💔توی این وضعیت بذ اقتصادی. برای2 یا3 ساعت عروسی ممکنه خطرناک باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا از لوازم آرایشی ها خریدم نمیدونم اصلا معتبر نباشه خطرناکه؟ ی تومن دادم🥲💔💔💔💔💔توی این وضعیت ...

به هیچ وجه از لوازم آرایشی فروشی لنز نخرید به هیچ وجه !!!!

بخدا از لوازم آرایشی ها خریدم نمیدونم اصلا معتبر نباشه خطرناکه؟ ی تومن دادم🥲💔💔💔💔💔توی این وضعیت ...

اول برو دکتر اگه خوب شدی اون کارایی که گفتم رو بکن اگه باز تار دیدی اصلا نگه ندار تو چشمت ، ولی تا خوب نشده چشمت دیگه نذار چون الان چشمت عفونت کرده

ممنونم ازت 🫠الان تار میبینم باید چ غلطی بکنم احساس جسم خارجی دارم

یکم طول میکشه چشمت عادا کنه اگر اولین بارته.

یا اینکه چشمات خشکی دارن که اشک مصنوعی بگیر و وقتی لنز توی چشمت نیست بریز تا خشکی چشمت کم بشه

یا هم اینکه لنز روش الودگی داره که بایدمایع لتز بریزی کف دستت و لنز رو خییییلی ملایم و اروم با سر انگشتی که ناخنش کوتاه شده ماساژ بدی و بعد دوباره بزاری تو چشمت. مواظب باش فشار زیادی وارد نکنی یا ناخن بهش نکشی که پاره نشه

اول برو دکتر اگه خوب شدی اون کارایی که گفتم رو بکن اگه باز تار دیدی اصلا نگه ندار تو چشمت ، ولی تا خ ...

نمیتونم برم دکتز گفتم که خانوادم خیلی سرزنشم میکنن اصلا نمیتونم شرایط روحی خوبی ندارم 🫠الان اگه بزارم اتفاق بدی میوفته؟

قطره نفازولین یا اشک مصنوعی بریزم تو چشمام؟

عزیزم منم دقیقا لنز طبی گرفتم برا عروسی..

متوجه شدم به شدت به مایع لنز حساسیت دارم😂

بار اول همینطور با مایع لنز گذاشتم..چشمام میدید ولی انگار تو حموم نشسته بودم..انگار همه جا بخار داشت..

از دفعات بعد میندازمش تو کاسه اب بعد میزارم داخل چشمم

دیگه اذیت نمیشم..

اون تیکه از چشمت ک میگی اونطور شده هم شاید موقع گذاشتن یا برداشتن، نوک انگشتت خورده و زخم شده..یکی دوروز صبر کن ببین چی پیش میاد

پس از کجا بگیرممیگم چیکار کنم الان برای 2یا 3 ساعت خطرناکه؟

داروخونه ها عینک فروشی گاهی خود دکترا هم دارن

یه سری فروشگاه هم هست مثل لوناتو ، لنز راحیل ، سی لنز و ... فقط فروش لنزه ازینا بگیر مارکای معتبر

دهب ، زیرو سون ، بوش اند لومب ، آرین ، رین بو ، اربن لیر و... اینا همه لنزای معتبرن ، یه سریا مثل رین بو و اربن لیر خیلی طبیعین خواستی عکسشو میزارم

نمیتونم برم دکتز گفتم که خانوادم خیلی سرزنشم میکنن اصلا نمیتونم شرایط روحی خوبی ندارم 🫠الان اگه بزا ...

باید بری دکتر دختر قشنگم ، برو دارو خونه بگد قطره استریل چشم میخوام اونو بریز هر ۸ ساعت یه روز بریز خوب نشدی حتما برو دکتر