sogand2۰ مدیر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 124 پست میخام بی بی چک بزنم شوهرم از این مدلای قطره چکونی نگرفته از اینای دیگس بلد نیستم چطور استفاده کنم راهنما هم نداره رو بستش میشه یادم بدین ممنون توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1397/02/22 | 09:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 مثبت یا منفی بودن رو نمیدونم.ولی وقتی اینقدر زیاد بمونه خراب میشه ونتیجش غلطه.گاهی زیادی ادرار باعث ... اهان مرسی عزیزم توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
_97elsa_ana عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2297 خداییش دوقلو سخته اگه باز بچه ها یکم اروم باشن خوبه خوبه خب سناتون فعلا وقت دارین زیاد به خودتون فشار نیارین اگه نشد😉
aynaz_70 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2935 اره من باپسرعمم دکترهم رفتیم سالم آزمایش ژنتیک رفتین؟ کلا چیکار کردین،آمپولی چیزی زدین دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
cr_97 عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8515 آزمایش ژنتیک رفتین؟ کلا چیکار کردین،آمپولی چیزی زدین بله.نه امپولی نزدیم چون مشکلی نداشتیم تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
aynaz_70 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2935 بله.نه امپولی نزدیم چون مشکلی نداشتیم ببخشین انقد سوال میپرسم، زیاد شد هزینه ازمایش ژنتیک؟ دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖