ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اوف چه حوصله ایی دارن مردا ایشالله این یکی هم دوقلو بشه اقاتون به ارزوش برسه😁😁
😂😂😂😂😂فکرکنم ازخونه فرارکنه
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
تونگهداریشون کمکم میکنه حتی اگه خسته باشه نمیزاره اذیت شم
دوس داری حامله باشی؟؟؟من جات باشم فردا بی بی میزنم تازه شما عقبم انداختی
من آخه میخواستم قبلش برم دکتر بخاطر اون الان نمیخواستم وگرنه بعد چند ماه میخواستم اقدام کنم، قرار بود امروز شوهرم بخره، نخریده عصر میخره، ان شاالله فردا صبح میزارم، دو تا خانم از دوستام انقد با اطمینان به من میگفتن که حامله ای، میگفت از در که وارد شدی میخواستم یگم مبارکه
دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖