2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 124 پست
من هیچوقت نفهمیدم بی بی چک رو چجوری استفاده میکنن هیچ تصوری از استفاده  ازش ندارم  

خوشبحالت من که قبل حاملگی اینقدبی بی چک منفی دیدم که یادمه اخری روزدم اینقدناامیدبودم حتی نگاشم نکردم بعد۱۵مین رفتم سراغش دوتاخط پررنگ 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
۳تا ۵دقیقه نباید تو ادرار بزاری.زیادی میشه ونتیجه رو نشون نمیده. ۱۰ثانیه فقط تو ادرار باید بزاری بع ...

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟من سه دقه دقیق تو ادرار گذاشتم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا بخاطر سینگلیِ   شما میدونستی در زمانِ سینگلی یعنی؟!!    

اوه 😂😂😂😂نه بابا نمیدونستم و ندیده بودم ولی تو یکسال اخیر دست کم ۱۰۰تومن فقط پول بی بی دارم 😆😆😆

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
از کجا میفهمن؟؟

والله نمیدونم بعضیا از چشما بعضیا میفهمن شنیدم چند نفرو، 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
والله نمیدونم بعضیا از چشما بعضیا میفهمن شنیدم چند نفرو، 

ایشالله حامله ایی شما رحمت خیلی قویه ماشالله 

دوستان اینجا کسی ازدواج فامیلی داشته؟ آخه من با شوهرم دختر خاله پسرخاله ایم،رفتین دکتر

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
دوستان اینجا کسی ازدواج فامیلی داشته؟ آخه من با شوهرم دختر خاله پسرخاله ایم،رفتین دکتر

اره من باپسرعمم دکترهم رفتیم سالم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من ۷سال نازایی داشتم بعدش صاحب دوقلوشدم ۶ماهه اقدام کردم دکترنرفتم فقط ماه پیش سرخودکلومفین خوردم.من ...

ببين منم ٣ ساله باردار نميشدم دوبارم آى يو آى كردم، رفتم براى آى وى اف دكترم دارو و آمپول داد كه وقتى پريود شدم از روز دوم بزنم، ٣ ٤ روز از موعد پريودم گذشت بيبى نداشتم ازين كيت تخمك گذارى داشتم گذاشتم مثبت شد ولى جدى نگرفتم، فرداش بيبى گرفتم مثبت شد بازم گفتم شايد كاذبه رفتم آزمايش دادم بتام ١٠٠٠ بود، هنوز كه هنوزه باورم نميشه

قبل ازدواج باید ازمایش دی ان ای میدادی وخب دختر خاله پسرخاله زیاد نزدیک نیس بهم دختر عمو پسر عمو نزدیکتره 

ببين منم ٣ ساله باردار نميشدم دوبارم آى يو آى كردم، رفتم براى آى وى اف دكترم دارو و آمپول داد كه وقت ...

ای جانم وقتی میگن تو کار خدا یه حکمتیه حتما درسته 

زیاد گذاشتین

یعنی ممکنه مثبت باشه