2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

327 بازدید | 42 پست

جهیزیه خریدن واقعا سخت شده کیا دارن جهیزیه میخرن چجوری خرید میکنین وام میگیرین یا کم کم پول دستتون میاد میرین خرید ؟وام ازدواجم که نمیدن

استرس دارم

من ۴ سال پیش هر موقع پول دستم می امد خورد خورد خریدم وام ازدواجم رو دادم همسرم خونه خریدیم

الان تا چهارسال پیش خیلی فرق کرده با روزی 10 میلیونم خرید کنیم جمع نمیشه نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه سخت بوده منم 10 سال پیش خریدم ولی الان دیگه باید رعایت کنی هر چیزی رو نخری خیلی مهم ها رو بخر الویت بندی کن کم کم بخر یا طلا بخر همون موقع بفروش یه دفعه بخر

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا مواظب دختر کوچولوم باش 🩷💕💗

حس میکنم پروسه جهیزیه خریدن کار یه روز و دو روز نیست .

چند روز پیش رفتم خونه تازه عروس،فامیل که اتفاقا یه دختر ۳۶ساله ست.

جهیزیه ش تکمیل و زیبا بود.

میگفت از ده سال پیش شروع کردم جهیزیه خریدن ...حتی زمانیکه اصلا قصد ازدواج نداشتم ...

اول سرویس،پزیرایی .غذاخوری و ملزومات آشپزخونه رو خریدم.

بعد رفتم سراغ برقیا مثل اتو و سرخ کن ت جارو برقی

بعد تشک و پتو

با وام ازدواجم مبل و فرش و یخچال خریدم .

بنظرم اگه قصد خرید جهیزیه رو داری از الان کم کم بخر

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
همیشه سخت بوده منم 10 سال پیش خریدم ولی الان دیگه باید رعایت کنی هر چیزی رو نخری خیلی مهم ها رو بخر ...

من هنوز اصل کاریامم مونده نمیشه هرجور حساب میکنیم خیلی باید تو ععقد بمونم تا بتونم وسیله بخرم

حس میکنم پروسه جهیزیه خریدن کار یه روز و دو روز نیست .چند روز پیش رفتم خونه تازه عروس،فامیل که اتفاق ...

من الان تو عقدم اخه و فک میکردم حداقل بهم وام میدن میتونم بخرم خیلی از وسایلامو که ندادن متاسفانه و الانم ریز ریز خریدن واقعا نمیشه اینجوری باید 10 سال تو عقد باشم یعنی خدا خودش کمک کنه

من الان تو عقدم اخه و فک میکردم حداقل بهم وام میدن میتونم بخرم خیلی از وسایلامو که ندادن متاسفانه و ...

عزیزم اگه از مجردیت طلا داری بفروش جهیزیه بخر .دختر خاله من النگو هاشو فروخت یخچال و لباس شویی خرید .

نگران نباش .خدا بزرگه .انشالله که سرافراز بیرون میای

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
عزیزم اگه از مجردیت طلا داری بفروش جهیزیه بخر .دختر خاله من النگو هاشو فروخت یخچال و لباس شویی خرید ...

یعنی ارزش داره الان تو این گرونی طلا،طلا بفروشم جهیزیه بخرم یا صبر کنم پول دستم بیاد ؟

یعنی ارزش داره الان تو این گرونی طلا،طلا بفروشم جهیزیه بخرم یا صبر کنم پول دستم بیاد ؟

خوب ببین جهیزیه خریدن بستگی به مدت زمان نامزدی تون داره اگه یکم طولانی باسه میتونی خورد خورد بخری طلا نفروشی اگه مدت کمی به عروسی مونده و چاره دیگه ای هم نداری بفروش