2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 42 پست
من الان تو عقدم اخه و فک میکردم حداقل بهم وام میدن میتونم بخرم خیلی از وسایلامو که ندادن متاسفانه و ...

نگران نباش منم خیلی استرس و ناراحتی کشیدم سر جهاز

پیر شدم واقعا

من بالا خونه مادرشوهرم خالی بود و مبله،دیگه رفتم اونجا ۵_۶ سال موندم زندگی کردیم،یه کمم تو این چند سال خودم طلا اینا خرد خرد خریدم و واسه جهاز فروختم

بقیشم خانوادم یه کم طلا فروختن،یه کم وام گرفتیمو ...

من عاااشق زمستونم❤️
من هنوز اصل کاریامم مونده نمیشه هرجور حساب میکنیم خیلی باید تو ععقد بمونم تا بتونم وسیله بخرم

ایشالا میخری عزیز جور میشه خودش

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا مواظب دختر کوچولوم باش 🩷💕💗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی ارزش داره الان تو این گرونی طلا،طلا بفروشم جهیزیه بخرم یا صبر کنم پول دستم بیاد ؟

به نظرم بفروش،چون جهازم مخصوصا برقیا و چوب روز به روز گرون تر میشن

ارزش داره

به هر حال جهیزیه هم خیلی مهمه،یه جوری بخر که سرت بالا باشه جلو خانواده شوهرت و دوستات اینا

من عاااشق زمستونم❤️
یعنی ارزش داره الان تو این گرونی طلا،طلا بفروشم جهیزیه بخرم یا صبر کنم پول دستم بیاد ؟

بنظرم با شوهرت صحبت کن .

جفت تون توقع تون رو بیارید پایین .مراسم انچنانی نگیرید .

پولتون رو نگه دارید اقلام جهیزیه رو نصف کنید .مثلا چند تیکه شوهرت بخره چند تیکه تو بگیر.

سرویس چوب تون رو از تولیدی ها بخرید که مناسبتره.

فرش تون رو از کاشان بگیرید مناسبتره .

درکل اقتصادی هم میشه خرید کرد .

سخته ولی میشه ..

اول زندگی به خودتون سخت نگیرید..

اینو از منی بشنو که سال ۹۵ عروسی گرفتم شاهانه .

سه مدل شام با ۱۴۰۰ نفر مهمون 😐

کلی ریخت و پاش کردیم.

همون سال با همون پول میشد دوتا خونه خرید .

رفتم توی انباری خونه پدرشوهرم زندگی کردم با کمترین وسایل .

درصورتیکه اگه عقل الانو داشتم یه مراسم میگرفتم در حد ۵۰ نفر و یه نوع شام و کیک.مابقیشو وسایل میخریدم و پولمو سرمایه گذاری میکردم .

بنظرم صبر کن شاید وام ازدواج براتون جور شد.تهش اگه جور نشد طلا بفروش وسایل ضروری رو بخر .ولی کل طلات رو از دست نده

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
نگران نباش منم خیلی استرس و ناراحتی کشیدم سر جهازپیر شدم واقعامن بالا خونه مادرشوهرم خالی بود و مبله ...

الهی خداروشکر که تونستین دعا کنین برای منم واقعا دارم منم همین دورانو با استرس میگذرونم

به نظرم بفروش،چون جهازم مخصوصا برقیا و چوب روز به روز گرون تر میشنارزش داره به هر حال جهیزیه هم خیلی ...

همین که میخوام سرکوفت خانواده شوهر نداشته باشم واقعا همین چند وقت پیش یکی از فامیلا سر جهاززش خانواده شوهرش بهش حرف زدن من اعصابم خورد شده بود

بنظرم با شوهرت صحبت کن .جفت تون توقع تون رو بیارید پایین .مراسم انچنانی نگیرید .پولتون رو نگه دارید ...

نه فکر ریخت و پاش ندارم واقعا همین وسایل ضروریمم گیر کردم واقعیت با 10 میلیون دودست بستنی خوری بیشتر نمیدن همه چی گرونه بازارام راکد ولی چه میشه کرد امیدوارم هم وامم بیفته باز خیلی دستم جلویه

نه فکر ریخت و پاش ندارم واقعا همین وسایل ضروریمم گیر کردم واقعیت با 10 میلیون دودست بستنی خوری بیشتر ...

عزمزم واقعا شما با ۱۰ میلیون بستنی خوری میخری🤨

من با ۵ تومن سرویس قابلمه و با ۵ تومن سرویس پزیرایی میخرم 😐

سخت نگیر .انشالله بعدها رفتی توی زندگی دست و بالتون باز تر شد اون وقت مارک بگیر

عزمزم واقعا شما با ۱۰ میلیون بستنی خوری میخری🤨من با ۵ تومن سرویس قابلمه و با ۵ تومن سرویس پزیرایی م ...

چجوری قابلمه میخری با 5 میلیون تومن سرویس پذیرایی که الان 6 نفره 10 میلیون به بالاست :/

چجوری قابلمه میخری با 5 میلیون تومن سرویس پذیرایی که الان 6 نفره 10 میلیون به بالاست :/

از اینستاگرام 😐