2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 42 پست

جهاز قانونن وظیفه مرد هست که تهیه کنه اما ما ها میایم برای اینکه همه فشار ها روی مرد نباشه میگیریم ما رسم داریم برای جهاز وسایل بزرگ با مرد هست مثل یخچال و تلوزیون

ولی لباس شویی گاز و اینا خونواده دختر میگیرن شما هم اگه همسرت توانایی مالی داره بگو کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکر ریخت و پاش ندارم واقعا همین وسایل ضروریمم گیر کردم واقعیت با 10 میلیون دودست بستنی خوری بیشتر ...

اسی اول بزرگ هارو بگیر

کوچیکا تو چشم نیستن،حالا بستنی خوریم نگرفتی نگرفتی

اول سرویس چوب و ۴ تیکه بزرگ آشپزخونتو بگیر

بعد ست ظروف پذیراییتو بخر

بعد برو سراغ کوچیک های واجب آشپزخونه،مثل برقی های کوچیک و سرویس قابلمه،لیوان و اینا

من عاااشق زمستونم❤️
اسی اول بزرگ هارو بگیرکوچیکا تو چشم نیستن،حالا بستنی خوریم نگرفتی نگرفتیاول سرویس چوب و ۴ تیکه بزرگ ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت دعا کنین واقعا برام محتاجم

اسی خواهری دوستی کسی نداری یه کم وسایل ازش بگیری بچینی تو جهازت و بعدش کم کم بخری؟

مثلا چیزایی که واجب نیستن مثل دکوری ها،یا یه کم وسایل آشپزخونه رو میتونی قرض بگیری بچینی مادرشوهرت اینا ببینن بعد ببری پس بدی

اگرم مادرشوهرت اینا بعدش گفتن که کوش؟بگو تو دست و پام بوده جا نداشتم یا استفاده نمیکردم رفتم گذاشتم خونه مادرم یا تو انباریه

من عاااشق زمستونم❤️
یعنی ارزش داره الان تو این گرونی طلا،طلا بفروشم جهیزیه بخرم یا صبر کنم پول دستم بیاد ؟

بفروش بخر.

باور کن همه چیز با طلا میره بالا.

من خودم پارسال یه وسیله بزرگ خریدم

طلا فروختم.

الان همون وسیله دقیقا با قیمت طلا رفته بالا.

یعنی هیچ فرقی نمیکنه می میفروشی

همین که میخوام سرکوفت خانواده شوهر نداشته باشم واقعا همین چند وقت پیش یکی از فامیلا سر جهاززش خانواد ...

اولا اصلا به اونجا توجه نکن.

ثانیا فقط ضروری ها رو بخر.

کم بخر ولی خوب.

به خدا جهاز زیاد نشانه کلاس بالا نیست.

به جای شش تا ظرف پذیرایی

سه تا خوب بخر.

هر وقت رفتی خونه شوهرت خودش میخرع.

الکی کلی ظرف نخر.

سرویس قابلمه نخر.

برای چی خودتو اذیت میکنی.

یکی از دوستام با ۴۰۰تومن جهاز خرید و رفت سر خونه زندگی.

سرویس دم دستی ظرف

دو نفره خریده بود.

چهار تا وسیله برقی داشت.

تشک سه تا

من که گفتم آفرین.

برای چی زیاد میخریم اصلا.

شما هر چی لازم داری

بخر

و اصلا هم حرف مردم مهم نباشه