اونوقت من چون برام سه تا رژلب خریده بود اون روز دعوا راه انداختم که چرا بدون اجازه برای من خرید کردی😂😂😂
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
چقدر همه چیزن حتما باید سرویس بدم بهش ؟ دیگه کانسیلر و خط چشم ک ارزش این حرفارو ندارن طرفففف داره به ...
بگو برام پول بزن خرید دارم همین
پسری که بدونه کانسیلر چیه یه کم چندشه
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
چرا اینقدر بی ادبانه صحبت میکنید.یه کانسلیر و رژ این حرفا رو نداره. درخواست سرویس طلا نمیخواد بده که ...
حتما شما زیاد درخواست میکنی که براتون عادیه
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
دانشجوئه شاغل نیست که بنده خدا دوست ندارم برای من چیزی بخره
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
چقدر همه چیزن حتما باید سرویس بدم بهش ؟ دیگه کانسیلر و خط چشم ک ارزش این حرفارو ندارن طرفففف داره به ...
درست میگی من خودم قبلا اصلا بدم میومد پسر کوچکترین چیزی خرج کنه
یعنی اگه دوبار میرفتیم کافه باید یه بار من یه بار اون حساب میکرد(اون نمیذاشتا ولی من حس خوبی نداشتم اون حساب کنه) ولی بعدا به این نتیجه رسیدم دو تا تیکه مثلا مرغ یا آبمیوه چیزی نیست که بعضیا فکر میکنن اووو لابد به پسره سرررویسسسس میدی که اینارو انتظار داری بگیره برات😐 انگار کل ارزش ما به اونجامونه و اگه لطف کرد یا رژ خرید باید بهش تقدیم کنیم🤢 یا دختری که کادو میگیره حتما واسه دوست پسرش،.... دختر بکن دنبال ماشین و جواهر میره گلم نه دوتا تیکه غذا یا مثلا یه خط چشم! قطعا ارشتون تو رابطه برای ایشون بیشتر از این حرفاست و اگه درامد داره حتما میتونی ازش بخوای و اگه مبلغش زیاد نباشه اتفاقا خوشحالم میشه
چرا شخصیش میکنی؟ نکنه شما هم دلت میخواد از این چیزا ولی دستت نمیرسه بهش؟
خداروشکر همه چیز برام فراهمه نیاز به درخواست ندارم پارتنرم خودش علاقه داره بخره برام.
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.