بستگی به رابطه تون داره این چیزا واقعاً. چند مدته باهمید قصدتون چقدر جدیه چقدر صمیمی هستید.
من پارتنرم دوست داره برام کادو بخره بی مناسبت میپرسه چیزی نیاز نداری بهش میگم فلان چیز رو میخوام.
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدرتون احیانا دست یا پاش رو ساتور گیر کرده که نمیتونه بهت پول بده و از دوس پسر میخایپدرت هیچخودت چلا ...
چرا اینقدر بی ادبانه صحبت میکنید.
یه کانسلیر و رژ این حرفا رو نداره. درخواست سرویس طلا نمیخواد بده که.
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
من الان بالای پنج ساله باهاشم ی کادو ام نگرفتم ازش
ولنتاین و تولد چی
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت