2777
2789
عنوان

ازدواج

213 بازدید | 11 پست

خیلی دلم گرفته، تو خونواده من شدیدا این قانون اول ازدواج دختر بزرگتر وجود داشت. فاصله سنیمون خیلی کمه ولی فرقی نداشت کلا خواهرم اجازه نمیداد جلوش حتی حرف اومدن خواستگار واسم بشه و خونوادمم پشتش حمایت میکردن. بالاخره تازگی ازدواج کرد . از بعدش گفتن خب حالا واسه تو میشه. الان من نزدیک ۳۰ سالمه دیگه حس میکنم هیییچ ذوقی ندارم همه دوستام از چندسال پیش همش میگفتن لباس بخریم خواستگار داریم ولی من اجازه نداشتم😂الانم اون دامادشونو گذاشتن رو سرشون فکر میکنن آسمون سوراخ شده. کلا حس بدی دارم هرکیم این مدت اومده بود مدام با اون دامادشون مقایسه میکردن از همه نظر کلا اعتماد به نفسم اومده پایین. عصبی میشم حس میکنم باعث این حسم خودشونن بعد خیلیم به چشمشون اومده.حتی دوس ندارم درمورد ازدواجم یا اگه کسی باشه باهاشون حرف بزنم حس میکنم من مهم نبودم. تجربه مشابه داشتید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسمه دیگه حالا خدا رو شکر خواهرت ازدواج کرد اگه می موند بد میشد برات سنتم خیلی خوبه مطمئن باش زودتر ازدواج میکردی به احتمال زیاد پشیمون میشدی الان تو بهترین سن هستی.

حق داری

من تجربه ی مشابه به این شکل ندارم اما خواهر بزرگ ترم میگه تا من عقدم تو نباید به عقد کردن فکر کنی. خودش سه ساله عقده

ولی خواهرم خیلی بی جا کرد. حالم از خودش و شوهرش بهم میخوره فک میکننه ... اسمون دریده این ... افتاده پایین. حالا مفت دامادمونم گرونه

هرچی بوده گذشته سنتم هنوز مناسب ازدواجه مثبت فکر کن ایشالله تو هم به زودی ازدواج میکنی راحت میشی ازشون.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

رسمه دیگه حالا خدا رو شکر خواهرت ازدواج کرد اگه می موند بد میشد برات سنتم خیلی خوبه مطمئن باش زودتر ...

این رسم زیادی قدیمیه. تمام دوستام ازدواج کردن به راحتی و خونوادشون همچین رسمی نداشت. بعضی وقتا همینجوری فکر میکنم که شاید بهتره واسم نتیجش

اره به فکر خودمم دیگه، تفکرمو رو کدوم بخش عوض کنم مثلا

خواهرم فلانه.

دوستام بهمانن

حسش نیس

دمادشون فلانه

به این چیزا فکر نکن

مقایسه نکن

تو یه ادمی حق زندگی داری

شاید اونا یه روز غبطه تورو خوردن

به تاپیکای مفیدم سر بزنین و نظر بدین با تشکر

حق داریمن تجربه ی مشابه به این شکل ندارم اما خواهر بزرگ ترم میگه تا من عقدم تو نباید به عقد کردن فکر ...

پس درک میکنی چی میگم. جالب اینه از وقتی ازدواج کرده تحمل حرف زدن درمورد ازدواج من و داره و مثلا با هوشحالی میگه. که بدتر عصبی میشم. شوهرشم که خونوادم فکر میکنن اسمون سوراخ شده این اومده