2777
2789
عنوان

شپش سر😓

373 بازدید | 40 پست

دوستان خواهر من از مدرسه شپش گرفته و به من و مادرم انتقال داده ما الان نزدیک ۲ ماه اینا هست خوب نمیشیم چندین بار شامپو زدیم از ضعیف تا قوی هرروزم شونه زدیم از سرکه و سس مایونز بگیر.....ولی خوب نشدیم میبینی دیگه سرمون نمیخاره و هرچقدر میگردیم نداریم ولی هفته بعدش باز پیداشون میشه

لطفا راهنمایی کنید چیکارکنیم جواب بده؟😭😭😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید دونه دونه بشید تخم شپش ها و بگیرید ۱دونه هم بمونه دوباره دردسر میشه

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣

حوله ملافه برس همه اینا با آب جوش بشورید

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣

لباس و ملافه و رو بالشتایی و اینارم میشورین؟

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز