2777
2789
عنوان

شپش سر😓

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید قشنگ سر همدیگرو نگا کنین اون تخمشاون در بیارینمنم گرفته بودم تخماشو دراوردیم و سرکه سیب زدمو سس ...

والا منم سر خواهرمو و مادرمو میبینم و درمیارم اینا نمیتونن برا منم انجام بدن میگن سردرنمیاریم🥲😂

یکسریا گفتن با بنزین یا نفت شونه کنید قطزه کیمبا رو شنیدمشامپو نیکسترین پرمترین ۱ درصد

دیگه با بنزین و نفت اگه بخوایم بشوریم بریم کچل کنیم بهتره😕دیگه هیچی از اون مو نمیمونه

اره اتفاقا منم قطره کیمیارو شنیدم از همینجا🙏🏻

لباسا روبالشی پتو ملافه ها هم برس و.. بادمای بالای شصت ۷۰ درجه بزار بمونه ی رب اینا ممکنه تو اونا مو ...

همه ی اینکارارو کردم ولی فکرکنم باز چیزی میمونه که باز شروع میشه🤦🏻♀️

فقط سرکه سیب بزن با شونه خیلی ریز شونه کنید شامپو هم بگیرید بزنید به سرتدن بعد یه پنج دقیقه بشورین

سرکه سیب میزنیم اصلا میزاریم میمونه تا فرداش بعدشم با شونه ای که تو شامپو سر شپش هست شونه میزنیم

میگم خوب میشیم ولی بعد چندروز باز شروع میشه😕🥲

بببخشیدا من خندم گرفت واقعا من دختر داییم یبار گرفت مامانشو باباش نشستن ساعت ها موهاش گشتن شاید ۱۲ س ...

بخدا اسیرشدم دوماهه هیچ جا نمیتونم برم یه پروتئین تراپی مو میخوام برم نمیشه

خسته شدم بخدا موهام دیگه داره کنده میشه انقدر شونه زدم و شامپو زدم

اخه منم بدبختم من موهای اونارو میبینم هرچی هست درمیارم اینا نمیتونن میگن ما سردرنمیاریم🥲😂

دیگه با بنزین و نفت اگه بخوایم بشوریم بریم کچل کنیم بهتره😕دیگه هیچی از اون مو نمیمونه اره اتفاقا من ...

منم گرفنم نمیدونمم الان پاکم یا نه😑😂 به دکتر گفتم مجدد بیام چک کنی گفت نه نمیخواد منم به جای دو دوره ۳ دوره زدم دیگه گفتم اگر باشه هر وقت زیاد شه میبینمش😑چاره چیه😑

همون شامپو نیکسترین رو میگم

منم گرفنم نمیدونمم الان پاکم یا نه😑😂 به دکتر گفتم مجدد بیام چک کنی گفت نه نمیخواد منم به جای دو دو ...

خداروشکر خواهر پاکی

ایشالله پاکی قسمت همه😂

من که اسیرم بخدا موهامم بلنده بیشتر اذیت میشم

خداروشکر خواهر پاکیایشالله پاکی قسمت همه😂من که اسیرم بخدا موهامم بلنده بیشتر اذیت میشم

منم موهام بلنده یکمشو کوتاه کردم هم خودم هم دخترم نگرانم داشته باشیم تازه من باردار هم هستم😑خود شپش رو میشه دید؟؟مثلا وقتی شونه کنی یا رو پاشتیت سفید باشه چی؟

منم موهام بلنده یکمشو کوتاه کردم هم خودم هم دخترم نگرانم داشته باشیم تازه من باردار هم هستم😑خود شپش ...

ای وای خیلی مواظب باش حتما زیرنظر دکتر باش

اره من که قشنگ تشخیص میدم دیگه مهندسی شدم برا خودم

راحت میشه دید

لا به لای موهاتم نگاه کنی مخصوصا پشت سر و گوش و اینا خوده شپش نباشه تخمش رو موهات باشه بعده چندروز به خوده شپش تبدیل میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز