2777
2789
عنوان

شپش سر😓

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست
ای وای خیلی مواظب باش حتما زیرنظر دکتر باش اره من که قشنگ تشخیص میدم دیگه مهندسی شدم برا خودم راحت م ...

خب یعنی اینکه رو متکاییمون سفیده منم موقع شونه زدن شپش یا جسد شپش نمیبینم یعنی ندارم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین تخم رشک حتی زیر پوست سر هم میتونه بره بنظر من تا دیر نشده دو سه بار کامل سرتونو با تیغ بتراشید بعدم یسری ترکیب گیاهی هست باید روی پوست سر بگذارید تا تلخ کنه بافت پوست سر رو بعدش مطمن باش از بین میرم ترکیب گیاهیشو خواستین بهم پیام بدین تا براتون بگمش

خب یعنی اینکه رو متکاییمون سفیده منم موقع شونه زدن شپش یا جسد شپش نمیبینم یعنی ندارم؟

ببین ۱۰۰٪ نیست اینایی که داری میگی

حتما به دکتر مراجعه کن که خیالت راحت بشه

باید تخمشانو پیدا کنید جداکنید وگرنه درست نمیشه

والا من خودم برای خواهر و مادرمو جدا میکنم ولی اونا برای منو نمیتونن انجام بدن

تاجایی ام که میشه جلوی اینه لابه لای موهامو میبینم چیزی باشه درمیاره ولی پشت سرمو نمیتونم🥲

میگم که باردارم نمیتونم هی این مطب اون مطب کنم با اینهمه مریضی و بچه کوچیک گفتم زیاد شه میفهمم دیگه

خواهر زیاد بشه که باز اسیری اخه🥲🤦🏻♀️ من گفتم الان اگه چیزی باشه بتونی پیشگیری کنی

ولی ایشالله که کامل خوب شده باشی💜

خواهر زیاد بشه که باز اسیری اخه🥲🤦🏻♀️ من گفتم الان اگه چیزی باشه بتونی پیشگیری کنی ولی ایشالله که ...

بابا دکتر گفت به بار بزن شامپو رو حالا اطمینانی دوبار! بعد کلا ۲ تا شامپو برای کل خانواده نوشت من ۳ بار زدم شامپو رو رفتم ۴ تا دیگم شامپو خریدم هربا کلی روسرم خالی کردم و منتظر موندم که مطمئن تر باشه! ولی خب خود شامپو هم موهارو خشک میکنه عوارض داره قطعا... بعد فکر کن با این شکم پتو رو متکایی هارو شستم نمیکشم واقعا😂😂 دعا کن وجود نداشته باشه کلا😂🩵

2790
2778
2791
2779
2792