2777
2789
عنوان

مثل هر بار...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 14744 بازدید | 422 پست

تو هیاهوی فضای مجازی و تاپیک ها و پست هایی که وقتی فکرشو میکنی حتی ارزش باز کردن رو هم ندارند٬ این تاپیکو هر چقد هم بروز کنی ارزش داره ولی دریغ و درد که اون تاپیکا صفحاتشون به ۴۰ و ۵۰ میرسه اما این تاپیکم مثل صاحب موضوعش غریب میمونه

تا وقتی خواسته ای نداری خواستنی هستی
تو هیاهوی فضای مجازی و تاپیک ها و پست هایی که وقتی فکرشو میکنی حتی ارزش باز کردن رو هم ندارند٬ این ت ...

سلام عزیزم

همینطوره

آقامون غریب تر از اونی هست که تصورش رو میکنیم😢

صبح و شب برای غربت آقا باید گریه کرد..😢😢😢

فقط میتونم بگم التماس دعای فرج همین.....

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ی سوال داشتم

یعنی بعد ظهور امامون دنیا ب اخر نمیرسه؟چن سال دیگه زندگی میکنیم؟

نمیدونم چرا من میترسم فک میکنم ماهم مجازات میشیم

درحالیکه بزرگترین گناه ما نماز نخوندن ،هرازگاهی غیبت کردنه😞

یعنی وقتی ظهور کنه خانواده هامونو نمیشناسیم؟

عزیزم ی سوال داشتم یعنی بعد ظهور امامون دنیا ب اخر نمیرسه؟چن سال دیگه زندگی میکنیم؟ نمیدونم چرا من ...

سلام عزیزم

مدت حکومت امام زمان(عج) در احادیث از ۵ تا ۳۰۹ سال ذکر شده است. در برخی احادیث نیز مدتی ذکر نشده و گفته شده که مهدی(ع) هر اندازه که خدا بخواهد، باقی خواهد ماند. روایت های مختلفی هست 

از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله نقل شده است که: «مهدی، فرزند من است... بیست سال حکومت می کند». [10] حدیثی از امام علی علیه السلام نقل شده که مدّت حکومت امام مهدی علیه السلام را سی یا چهل سال بیان کرده است. [11]

برخی احادیث نیز مدّت حکومت امام مهدی علیه السلام را چهل سال ذکر کرده‌اند. از جمله در حدیثی که از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده، آمده است: «او چهل سال در روی زمین فرمان روایی می‌کند». [12]

امام حسن مجتبی علیه السلام نیز از پدر بزرگوارش نقل می کند که فرمود: «خداوند در آخر زمان، مردی را بر می انگیزد... او زمین را از عدل، داد، برابری، نور و برهان پر می کند... او چهل سال بر شرق و غرب عالم فرمان روایی می کند. پس خوشا به حال کسی که زمان او را درک کند و سخن او را بشنود». [13]

احادیث با مضامین دیگری نیز هستند که بر چهل سال حکومت امام علیه السلام تأکید دارند. [14]

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
سلام عزیزم مدت حکومت امام زمان(عج) در احادیث از ۵ تا ۳۰۹ سال ذکر شده است. در برخی احادیث نیز ...

مرسی عزیزم مطالبت خیلی مفیده همین الن که عادی زندگی میکنیم اونطوری میشه ولی با عدل عدالت؟

من همیشه میترسیدم اگه امام ظهور کنه همه امون میمریم فقط چن تا مسلمونا زنده میمونن...

عزیزم ی سوال داشتم یعنی بعد ظهور امامون دنیا ب اخر نمیرسه؟چن سال دیگه زندگی میکنیم؟ نمیدونم چرا من ...

بله خانواده هامونو میشناسیم اگر تامیک رو کامل مطالعه کرده باشید نوشتم که آن زمان حتی آرزو میکنیم ای کاش اموات مان هم زنده بودند و از این برکات بهره مند میشدند

ما مجازات نمیشیم مجازات در قیامت رخ میده امام برای هدایت میان 

اکثر انسانها وقتی چشمشون به چهره دلربا و معصوم امام میفته ناخودآگاه خدا پرست میشوند و ایمان میارن فقط عده ای از کفار هستند که مقاوت میکنند و تسلیم امر خدا نمیشوند اون وقت هست که با سپاه امام به جنگ میپردازند(همان ظالمانی که امروزه مردم بیگناه رو میکشند و ظلم میکنند مثل داعش و....)ما جزو اون عده نیستیم انشاءالله

بله خانواده هامونو میشناسیم اگر تامیک رو کامل مطالعه کرده باشید نوشتم که آن زمان حتی آرزو میکنیم ای ...

وای انشالله که هرچه زودتر امامون ظهور کنن و این همه فسادد تموم بشه

مرسی عزیزم مطالبت خیلی مفیده همین الن که عادی زندگی میکنیم اونطوری میشه ولی با عدل عدالت؟ من ...

نه عزیزم اینطور نیست امام برای هدایت میان نه کشت و کشتار

مسلمونایه واقعی که مسلمانند که خوش به حالشون

اونهایی که نقص هایی دارند مثل من و امثال من انشاءالله برطرف میشه و کفار هم از بین میرن انشاءالله

ولی دوست عزیزم ای کاش بتونیم از این فرصت استفاده کنیم تا امام نیومدن مقداری از دینمون رو کامل کنیم مثل نماز خوندن 

نماز خیلی مهمه 

مگه چقدر از شبانه روز وقتمون رو میگیره؟

غیبت بهانه ایست که پاکیزه تر شویم تا روبه رویمان نشدی تا نیامدی....

بی شک اون روز همه خجل از روی آقا هستیم از اعمالمان💔

امامی که به وسیله گناهان ما پشت پرده غیبت رفتند💔

صبح و شام از جانب ما استغفار میکنند و برای هدایت و عاقبت به خیری ما دعا میکند💜

بی معرفتی هست که نماز واجب خودمون رو نخونیم 🌷

وای انشالله که هرچه زودتر امامون ظهور کنن و این همه فسادد تموم بشه

انشاءالله عزیزم

همه باید باهم دعا کنیم تا اثر کنه

قال المهدی علیه السلام: أَكْثِرُوا الدُّعَاءَ بِتَعْجِيلِ الْفَرَجِ فَإِنَّ ذَلِكَ فَرَجُكُم‏...و بسیار دعا کنید برای تعجیل فرج که آن فرج شما است «اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

ممنون بابت مطالب خوبت اشکم دراومد امیدوارم اون روز ببینم الهی آمین

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

سلام عزیزم بعدا میام سر فرصت تاپیکتو میخونم😍

این کتاب خوب رو بهتون پیشنهاد میکنم دوستان😊🍀✅

کتاب آشتی با امام زمان 🌱🥀

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سلام استارتر عزیز بابت تاپیک بسیار باارزش و مفیدت واقعا ممنونم و خدا خیرت بده  آگاهیمون رو بیشتر کردی ....

معلومه خیلی دل پاکی داری میشه با دل پاکت برام ازخدا وامام زمان بخوای ک دستمو بگیرن ونجاتم بدن ازین سختی هایی ک دارم تنهایی میکشم...خودم خییلی صدا میکنم اماممو براش نامه مینویسم دلم میخواد جوابمو بده راه نشونم بده اما...

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سلام استارتر عزیز بابت تاپیک بسیار باارزش و مفیدت واقعا ممنونم و خدا خیرت بده  آگاهیمون رو بیشت ...

سلام عزیزم خیلی خوشحالم که وقت گذاشتید و مطالب رو مطالعه کردید گاهی اوقات حتی یادآوری این مطالب خیلی میتونه مفید باشه

عزیزم منم گناهکارم و روسیاه😞 ولی چشم حتما دعاتون میکنم به امید اینکه خدا بنده های روسیاهشم دوست داره و حواسش بهشون هست و

امام زمان در هیچ حالی ما رو رها نمیکنند هرچند ما بی معرفتی کنیم....همین که لیاقت این رو پیدا میکنیم یادشون کنیم یعنی ایشون هم بیاد ما هستند و دعاگوی ما هستند

عزیزم امیدوارم هرچی زودتر به خواستت برسی

ولی همیشه از خدا طلب مصلحت کن

خدا فقط صلاح مون رو میدونه

درد دل با امام زمان و نامه نوشتن به ایشون خــیــــلــــی خوبه حتی اگر به حاجتت نرسی آرامشی فراتر نصیبت میشه💚💜💙💛مطمئن باش آقا صدامون رو میشنوه و نامه مون رو میخونه

منم التماس دعا دارم از شما عزیزم🌷

سلام عزیزم خیلی خوشحالم که وقت گذاشتید و مطالب رو مطالعه کردید گاهی اوقات حتی یادآوری این مطالب خیلی ...

سلام عزیزم ...خیلی خیلی ازت ممنونم ک دعام کردی ...فک نکنم خواسته من غیرصلاحم باشه

من فقط درست شدن زندگیم و سربراه شدن همسرم رو ازخدا وامام زمان میخوام ...اگه خواستم خلاف شرع بود یا بهم زدن زندگیم شاید میگفتم درخواستم اشتباست اما من باوجود سختیهای خیلی زیادی ک تو زندگیم تنهایی بدوش میکشم باز هم درست شدن زندگیم رومیخوام ازخودش اما نمیدونم چرا دعام درحق خودم نمیگیره

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )