2777
2789
عنوان

مثل هر بار...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 14744 بازدید | 422 پست
نماز امام زمان از برخي روايات استفاده مي شود هر يک از معصومين عليهم السلام به نمازي خاصّ تأکيد ن ...

ما خانوادگی هر جمعه به نیت تعجیل در ظهور آقا میخونیم ، ان شاءالله خدای مهربان اماممون رو زودتر برسانند🙏❤

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐
ما خانوادگی هر جمعه به نیت تعجیل در ظهور آقا میخونیم ، ان شاءالله خدای مهربان اماممون رو زودتر برسان ...

قبول باشه

التماس دعا

الهی آمین💜

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز یک روز درمیون یاد آقا میافتم و دلم از ته قلبم میتپه براشون با هرچیزی که یاد آور ایشون باشه گریه میکنم

ولی نماز صبام قضا میشه اول وقت نمیخونم نمازام رو بچم کوچیکه ولی اینا بهونست خیلی شرمنده ام از آقا خیلی😳

اللهم عجل لولیک الفرج

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
هر روز یک روز درمیون یاد آقا میافتم و دلم از ته قلبم میتپه براشون با هرچیزی که یاد آور ایشون باشه گر ...

عزیزم همین که سعی میکنی اشکال کارتو برطرف کنی عالیه، ان شاءالله خدا هم کمکت میکنه، فقط هیچوقت نباید گناهتو به کسی غیر از خدا بگی، چون قبحش میریزه و باعث شادی شیطان لعین میشه. فقط باید تلاشتو بکنی که خیلی زود گناهتو ترک کنی و باعث رضایت خداوند و به خاک مالیدن بینی شیطان بشی. التماس دعا دوست خوبم

عزیزم همین که سعی میکنی اشکال کارتو برطرف کنی عالیه، ان شاءالله خدا هم کمکت میکنه، فقط هیچوقت نباید ...

کانلا درسته ممنونم

حاجتتون روا انشاءالله

منم دعا کنید😚

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

سلام خیلی روسیاهم خیلی گناهکارم سختیای روزگار بیچارم کرد خیلی بدبختی کشیدم وهنوزم دارم میکشم دنبال یه تاپیک برای معجزه میگشتم به اینجا رسیدم خیلی التماس دعا دارم از شماها که دلتون پاکه شماها از امام زمان حاجتمو بخواین ک پیش خدا واسطه بشه من رو ندارم اسمشو صدا بزنم😔😔😔😔😔

سلام خیلی روسیاهم خیلی گناهکارم سختیای روزگار بیچارم کرد خیلی بدبختی کشیدم وهنوزم دارم میکشم دنبال ی ...

زمان امام صادق(ع) يک جواني بود، علاقه به امام صادق(ع) داشت. ولي مبتلا به شراب خواري بود. شراب گناه خيلي بدي است. گناه کبيره است. اين جوان گناه کار شراب مي خورد، اما دهانش را آب مي کشيد. خودش را تمييزمي کرد. مي آمد جلسه امام صادق(ع) شرکت مي کرد. علاقه بسيار شديد، به حضرت داشت. حضرت(ع) هم به روي مبارکشان نمي آوردند. اين جوان يک روز خيلي شراب خورده بود. مست شده بود. و دهانش هم بوي تعفن شراب مي داد. از کوچه بن بست از منزل آمد يک جايي برود. مقداري آمد جلو، ديد امام صادق(ع) از رو برو تشريف مي آورند. از حضرت هم خيلي خجالت ميکشيد ديد خيلي مصيبت سختي برايش پيش آمده است کوچه کم عرض بود. به خاطره خوشنودي دل امام زمان(عج) هم شده آدم نبايد گناه بکند. يک کسي به امام هشتم عرض کرد که آقا فلان دوست شما شراب خورده حضرت پيشانيش عرق کرد خجالت کشيد. گفت:

کرم بين و لطف خداوندگار گنه بنده کرده و او شرمسار

جوان گفت: چکار بکنم؟ اي کاش زمين دهان باز بکند، لاي زمين بروم. امام(ع) من را به اين حالت نيبيند. به ذهنش خطور کرد، که من به بهانه اين که بخواهم، بند لباسم را ببندم رو به ديوار مي کنم با لباسم ور مي روم پشت به امام مي کنم آقا هم بزرگواري مي کنند از کناره من رد مي شوند شتر ديدي نديدي. اين جوان شراب خورده رو به ديوار کرد. با لباسش شروع کرد ور رفتن. پشتش به آقا. يک وقت ديد دست پر از مهر و محبت و لطف عنايت امام صادق(ع)، با کمال نوازش به شانه اش خورد. فرمود: فلاني در هر حالي که هستيد رويتان را از ما برنگردانيد. پشت به ما نکنيد. به طرف خورشيد بروي تاريکي ها مي رود.

گر حکم شود که مست گيرنددرشهر هرآنچه هست گيرند.
حالا اون شراب مي خورد يکي ديگر ممکن است دروغ بگويد. بدتر از شراب باشد. ممکن است، غيبت بکند، که از شراب بدتر است. اگر گناه بخواهد مطرح بشود پاي همه لنگ است. پرونده هايمان، جلو امام معلوم است امام پرونده را هم نبيند همه را مي شناسد. اما مظهر ستاريت خداست.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
سلام خیلی روسیاهم خیلی گناهکارم سختیای روزگار بیچارم کرد خیلی بدبختی کشیدم وهنوزم دارم میکشم دنبال ی ...

سلام عزیزم همه ما رو سیاهیم و به نحوی گناهکار😢

اما از توسل به امام هرگز ناامید نشید

اما غیر از اهل بیت جایی نداریم بریم 

من برای شما دعا میکنم شما هم برای من دعا کن

حاجت روا باشید🌹

زمان امام صادق(ع) يک جواني بود، علاقه به امام صادق(ع) داشت. ولي مبتلا به شراب خواري بود. شراب گناه خ ...

دیگه دراون حدم نیستم گفتم گنه کارم نه اینجوری ولی ی چیز از خدا خواستم بهم داد و انگاری پس گرفت دنبالشم چله زیارت عاشورا بخونم دوباره پسش بگیرم ولی روم نمیشه نمیدونم چ کنم امروز صب تو خواب یکی بهم گفت چله عاشورای آقای حق شناسو بخون گفت صدتا صلواتم براش بفرست تو حال فرستادن صلواتا بیدارشدم 

سلام عزیزم همه ما رو سیاهیم و به نحوی گناهکار😢 اما از توسل به امام هرگز ناامید نشید اما غیر از ...

انشالا خدا دعای همه رو براورده کنه من باردرم برا شما دعا میکنم ولی خودم خیلی دلم شکسته خدا فقط میتونه برام معجزه کنه

دیگه دراون حدم نیستم گفتم گنه کارم نه اینجوری ولی ی چیز از خدا خواستم بهم داد و انگاری پس گرفت دنبال ...

عزیزم نگفتم خدای نکرده گناهان شما در اون حده

گفتم اکثر گناهایی که میکنیم گناه کبیره هستن مثلاً همین شنیدن غیبت که خود بنده گرفتارشم😢 و به حساب نمیاد شاید از خوردن شراب خیلی بدتره  هر گناهی که مرتکب میشیم نباید از امام روی برگردونیم و ناامید بشیم از توسل منظورم فقط همین بود🌹

درمورد خوابی که دیدی احتمالا میتونه نشونه باشه انشاءالله که خیره ولی اگر میتونی حتماً حتماً انجام بده انشاءالله به مراد دلت میرسی

خیلی شعر زیبایی بود ممنونم استاتر بعد مدتها یه تایپیک خوب ومفید دیدم .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم