2777
2789
عنوان

مثل هر بار...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 14744 بازدید | 422 پست

شیخ مفید: «تقیّه، پنهان کردن حق و پوشاندن اعتقاد به حق و پنهانکاری با مخالفان حق و پشتیبانی کردن از آنان در آنچه ضرر دین و دنیا را در پی دارد. هرگاه به «ضرورت تقیّه» ظنّ قوی پیدا کنیم، تقیّه واجب است و هرگاه ندانیم یا ظنّ قوی نداشته باشیم که آشکار گردیدن و نمودن حق ضروری است، تقیّه واجب نیست.

1. تقیّه منحصر به زبان نیست، بلکه در عمل نیز می باشد.

2. حق بودن معتقد و باور قلبی در این تعریف بیان نشده است.

3. با انحصار تقیّه به ترس، این تعریف تقیّه مداراتی را در برنمی گیرد.

4. در موارد ترس نیز تقیّه منحصر به ترس بر جان نیست، بلکه ترس در مورد برادران دینی و نیز خود دین را هم شامل می شود.

3. شیخ مرتضی انصاری: «اسم است برای اتقی ـ یتقی و تاء در آن بدل از واو است. مقصود از آن در فقه، موافقت کردن با دیگری است در کردار و گفتاری که مخالف با حقّ است، برای نگه داشتن جان خویش از زیان او

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر میشه برامن دعاکنید توروخدا نمیدونم چرادلم لرزیدیدونه ازپستاتو خوندم بخاطر این قسم اومدتودهنم برام دعا کن مشکل دارم گرفتارم دعاکن شاید خدا بخاطر دلت پاک حاجت منم داد زعاکن مشکلم حل شه  برم سر زندگیم دادگاه شوهرم بخیر بگذره اینجوری پیش بره شوهرم واقعا میره سمت اعتیادبااین همه غم وغصه 

خدایا شکرت شکرت شکرت بابت همه چی مرسی ک حواست بهم هست ❤️
استارتر میشه برامن دعاکنید توروخدا نمیدونم چرادلم لرزیدیدونه ازپستاتو خوندم بخاطر این قسم اومدتودهنم ...

فدات شم عزیزم چشم دعات میکنم ولی منم روسیاهم به خدا 

سعی کن به خود حضرت متوسل بشی مطمئنم به آرامش میرسی حضرت هم معصوم هست و هم کریم و مهربونه دعاش هم مستجابه

سعی کنید تعدادی صلوات یا چند صفحه قرآن بخونید و هدیه کنید به حضرت برای سلامتی و ظهورش دعا کنید مطمئن باش دعات میکنه

من حقیرم 114 صلوات برای حل مشکلت میفرستم

نماز امام زمان هم صفحه دوم گذاشتم

التماس دعا عزیزم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
فدات شم عزیزم چشم دعات میکنم ولی منم روسیاهم به خدا  سعی کن به خود حضرت متوسل بشی مطمئنم به آر ...

ممنونتم حاجت روابشی انشالله التماس دعااااااا😢😢

خدایا شکرت شکرت شکرت بابت همه چی مرسی ک حواست بهم هست ❤️
این دعای سلامتیه عزیزم نه فرج

عزیزم من خیلی دراین باره تحقیق کردم

بعضی ها از معنیش تفسیر کردن که دعای فرج هم هست( حتی تسکنه ارضک طوعا و تمطعه فیها طویلا )

اما به هر حال واقعا منم نمیدونم کدوم هست اما من به دوستان گفتم هم دعای اللهم کن لولیک و هم دعای الهی عظم البلاء..را اگر ممکنه بخونید

و اگر مشکله براتون که هر دورو بخونید

گفتم ، که  گفتنه یک اللهم عجل لولیک الفرج یعنی دعا برای  ظهور 

مهم این هست که حضرت رو با قلب و زبان و جان و درعمل از خدا بخواهیم 

از خدا بخواهیم هرکجا هست سلامت باشد و زودتر ظهور کند و دنیا را پر از عدل و داد کند

اللهم عجل لولیک الفرج

التماس دعا🌹

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ به نام خداوند بخشنده مهربان اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ ا ...

توروخدابرای من دعاکن خواهر. من ازخداخیلی دورشدم

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
عزیزم منم گناهکارم منم رو سیاهم ولی ادعای محب بودن دارم خودش میدونه چقدر عشقش تو دلم شعله وره بی ...

واقعا؟؟؟منم یه گناه دارم نمیتوننمممم ترک کنم ولی شده تا ۲۰ روز ترکش کردم.ب خدا قول داده بودم ولی زدم زیرش.منو میبخشه؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
واقعا؟؟؟منم یه گناه دارم نمیتوننمممم ترک کنم ولی شده تا ۲۰ روز ترکش کردم.ب خدا قول داده بودم ولی زدم ...

صدبار اگر توبه شکستی باز آ

معلومه که میبخشه گلم شک نکن

ولی خیلی قشنگه اگر توبه واقعی بکنی

واقعا؟؟؟منم یه گناه دارم نمیتوننمممم ترک کنم ولی شده تا ۲۰ روز ترکش کردم.ب خدا قول داده بودم ولی زدم ...

یکم سخته ولی شدنیه من توی 4تا گناه داشتم گذاشتم کنار...

الحمدلله تونستم انشاءالله تا آخر عمرم برنمیگردم هرگزززز

انشاءالله خدا توفیق بده بقیه رو هم ترک کنم

یکیش غیببت شنیدنم😢😢😢

التماس دعا

خیلی پست اولت قشنگه،،خیلی دلمو برد،،،، واقعا من گمم،،،من نیستم،،امامم هست ،،من نمیبینمش،،از بس روسیاه و گناهکارم،،،، ولی به خدا دوسش دارم،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عالی بودو جذاب

حالابرافانش بگم یچیزی.

حتی امام زمانم ایران نمیاد میره مکه. 

اما استارترواقعآ تشکرعالی بود

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم