2777
2789
عنوان

مثل هر بار...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 14744 بازدید | 422 پست
بخدا منتظر آمدنت میمانیم پای این عشق اویس قرنت میمانیم تو دلت بیشتر از ما تب هجران دارد ...

سلام عزیزم ممنون از تاپیک خوب و مطالب مفیدت. منم از دوستداران حضرت مهدی عج هستم و واقعا آرزوی ظهور ایشون رو دارم. فقط یک سوال داشتم اونم اینکه میگن امام زمان عج در پایان عمر شریفشون به شهادت میرسن. من موندم با اونهمه عدل و داد و آرامش و ..... چطور باز یک نفر آدم بد پیدا میشه که ایشون رو به شهادت برسونه؟ یعنی پس بازم در اون دوران بدی و ستم هم هست؟ 

مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
 سلام عزیزم ممنون از تاپیک خوب و مطالب مفیدت. منم از دوستداران حضرت مهدی عج هستم و واقعا آرزو ...

سلام گلم راستش روایات زیادند و نمیشه فهمید که به کدوم باید اعتماد کرد

در این که در دوران ظهور امام زمان علیه السلام امنیت و عدل و آرامش عجیبی به وجود میاد شکی نیست

اما مثلاً این که میگن تمام مریض ها شفا میابند و خوب میشن بعید میدونم به این منظور باشه که دیگه پس از اون کسی دچار مریضی نشه 

طبق آیات قرآن و برخی روایات خداوند متعال به شیطان تا روز معلوم فرصت داده که روایات زیادی داریم که آن روز معلوم روز ظهور حضرت مهدی علیه السلام است

بعد از مرگ شیطان یا همان اتمام وسوسه هاش و کشته شدن منافقین و دشمنانی که با امام بیعت نمیکنندو امام را قبول نمیکنند فکر کنم یک مدت زمانی طول بکشه تا دوباره انسانی انقدر پلیدی رو در خودش رشد بده تا همچنین عملی رو مرتکب شود چون هنوز نفس اماره هست که انسان را وسوسه می کند

و امکان این هست

به هر حال  اگر براتون ممکن بود از یک استاد دانا و اهل علم سوال کنید چون منه حقیر  در این زمینه علم یا تخصصی ندارم فقط هرچه میدانستم گفتم😢😢

التماس دعا

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنون از تاپیک خوب و مطالب مفیدت. منم از دوستداران حضرت مهدی عج هستم و واقعا آرزو ...

از روایات «رجعت» استفاده می شود که نخسین کسی که برای فرمانروایی جهان پس از شهادت حضرت مهدی علیه السلام رجعت می کند، امام حسین علیه السلام است. امام صادق علیه السلام در این باره فرموده اند: «نخستین کسی که زمین برای او شکافته می شود و به روی زمین رجعت می کند، حسین بن علی علیه السلام است».[1]
بر طبق روایات، امام حسین علیه السلام در اواخر حکومت امام زمان علیه السلام با اصحاب باوفایش رجعت می کنند و پس از شهادت حضرت مهدی علیه السلام، امام حسین علیه السلام بدن آن حضرت را غسل و کفن می کنند و به خاک می سپارند. امام رضا علیه السلام در این زمینه فرموده اند: «امام را جز امام غسل نمی دهد».[2] سپس امر حکومت را به دست می گیرد و به قدری حکومت می کند که از کثرت سن ابروهایش روی دیدگان مبارکش را می پوشاند...
البته در برخی روایات دیگر آمده: چون قائم آل محمد صلّی الله علیه و آله از دنیا برود و یا شهید شود، چهل روز پس از آن قیامت بر پا می گردد و مردگان از گورها به درآیند و برای حساب و جزای محشر آماده گردند.[3]
اما «شیخ حر عاملی» در این باره می نویسد:
شاید چهل روز، ایام رجعت باشد و این عدد اشاره به کمی دوران حضرتش باشد، چون مقدار زیاد را با عدد هفتاد و مقدار کم را با اعداد کمتر معرفی می کنند. یا این که هر روزی برابر هزار سال باشد؛ چنان که خداوند می فرماید: «یک روز نزد پروردگار مثل هزار سال است که شما می شمارید»، و شاید هم مراد از قیامت در این روایات، قیامت صغری یعنی رجعت باشد و البته اطلاق قیامت بر رجعت، مانعی ندارد و قیامت ممکن است بر هر دو اطلاق شود.[4]

پی نوشت ها:
1. بحارالانوار، ج53، ص46؛ تفسیر عیاشی، ص281.
2. اصول کافی، ج1، ص384؛ بحارالانوار، ج3، ص13.
3. ارشاد، شیخ مفید، ترجمه ساعدی، ص708، نقل از کتاب یکصد پرسش و پاسخ پیرامون امام زمان(عج)، علیرضا رجالی تهرانی، ص230.
4. الایقاظ من الهجعة، شیخ حر عاملی، (ترجمه احمد جنتی، ص400) نقل از همان.
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
سلام گلم راستش روایات زیادند و نمیشه فهمید که به کدوم باید اعتماد کرد در این که در دوران ظهور امام ...

عزیزم واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتید و پاسخی که برام نوشتید. چشم حتما سعی میکنم از یک فرد عالم هم سوالم رو بپرسم. بازم ممنونم عزیزم

مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........

خدا خیرتون بده .

دقت کنید وقتی میرید تو شهر هرکسی مشغوله ...کسی حواسش نیست ..ما منتظریم ما یه چیزی کم داریم ...همه رو روالند ...انگار وقتی از این چیزا حرف میزنی عجیب و غریبه .

آقا میاد اما کاش ما با دعا هامون با رفتارمون با حرفانون ظهورو به عقب نندازیم .

شربت اشتها اور خوب واسه نی نی سراغ دارید برام اسمشو بفرستید .دعاتون میکنم 

عزیزم ازت یه خواهش دارم.

میشه اول واسه سلامتی و‌ظهور آقا امام زمان(ع) و  واسه سلامتی پدرو‌ مادرم و نامزدم دعا کنی؟؟؟ 

دشمن از نامزدم دور باشه و آرامش دلم و آرامش دوباره به خونمون برگرده.

کسی نامزدمو تهدید نکنه.

ازت خواهش میکنم.

امسال رو به خوبی بگذرونم و‌ کنکور دکتری رو خوب بدم.

ازت خواهش میکنم عزیزم.

امیدوارم دعاهای منم لایق باشه، بتونم شما رو هم دعا کنم.

یه دنیا ممنونم ازت عزیزم.🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم ازت یه خواهش دارم. میشه اول واسه سلامتی و‌ظهور آقا امام زمان(ع) و  واسه سلامتی پدرو‌ ماد ...

سلام گلم چشم عزیزم

114 صلوات هدیه میکنم به حضرت مهدی علیه السلام و از ایشون میخوام که دعامون کنن

همه مون رو دعا کنند ایشونه که فقط دعاش مستجابه😢😢😢

منم ازتون خیلی التماس دعا دارم

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام گلم چشم عزیزم 114 صلوات هدیه میکنم به حضرت مهدی علیه السلام و از ایشون میخوام که دعامون کنن ه ...

ممنونتم عزیزم.

ان شالله بهترین زندگی این دنیا و اون دنیا رو داشته باشی عزیزم.

یا امام زمان خودت به دادمون برس.

اللهم عجل لولیک الفرج.🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏

ممنونتم عزیزم. ان شالله بهترین زندگی این دنیا و اون دنیا رو داشته باشی عزیزم. یا امام زمان خودت به ...

فداتشم همچنین😙😙😙

استاتر شما که به آقا انقدر ارادت داری آیا تا بحال حاجتی بواسطه ایشون گرفتین مانند معجزه؟

بله عزیزم بارها😢

بله عزیزم بارها😢

پس عزیزم التماس دعا دارم من خیلی بهشون احترام میزارم همیشه اخر صلوات وعجل فرجهم میگم  دعای فرج.. اما نمیدونم علاقه م خالصانه  هست یا نه! شما که اینهمه خالصانه ارادتمند ایشون هستید یادی هم از امثال من بکنید🙏 همه درها رو زدم حاجتم معقولانه ست اما نمیدونم حکمت  اینهمه سال انتظار  و سختی رو

پس عزیزم التماس دعا دارم من خیلی بهشون احترام میزارم همیشه اخر صلوات وعجل فرجهم میگم  دعای فرج. ...

حتماً خالصانه هست عزیزم آفرین خوش به سعادتت

میتونی صلوات بفرستی و ثوابش رو هدیه کنی سوره یس بخونی و ثوابش رو هدیه کنی  چله بگیری و هر کار مستحب رو به نیابت از حضرت انجام بدی میتونی هر روز چند دقیقه با حضرت درد دل کنی چند قطره اشک بریزی مطمئن میشنوه مشکلاتت رو بهش بگو ازش حاجت بخواه

بیکار نشین

من چنددد باااررر چله گرفتم ثوابش رو هدیه کردم حاجتمو گرفتم

چشم گلم 

ولی عزیزم منم حقیرم و گناه کار

اگر حاجت گرفتم میدونم خوبی خودم نبوده برعکس من خیییییلی بدم...بی معرفتم😔

همش از کریمی و مهربونیه خودشونه... و اینکه من خییییلییی در زدم تا دیده بشم خودم رو تو سختی انداختم... بماند هزاااار بار در زدم و نا امید نشدم

گفتم اگر منو هزار بار به خاطر گناهام ردم کنی بازم میام حاجتمو فقط از شما میخوام

من واقعاً از زمین و زمان قطع امید کردم

واقعا حس کردم حاجتم از سمت آسمان برآورده شد واقعا برام معجزه بود

امیدوارم که چشیدن طعم معجزه نصیب شما هم بشه فقط باید ایمان داشته باشی شک تو دلت راه ندی

منم التماس دعا دارم ازتون و دعاگوی شماهستم

حتماً خالصانه هست عزیزم آفرین خوش به سعادتت  میتونی صلوات بفرستی و ثوابش رو هدیه کنی سوره یس ب ...

ممنون عزیزم، اما میترسم ازشون بخوام، چون چند بار با اعتقاد راسخ از خیلیها تقاضا کردم شفاعت کنند اما اخرش بجایی رسیدم که دیدم داره اعتقاداتم کلا  از بین میره، خودم میدونم علاقه بخاطر خواسته و ارزو نادرسته اما کاش  دنیا و مصائبش  اجازه میداد. باز هم ممنون از راهنماییت، البته که شما خیلی ابرو و اعتبار داری پیش ایشون و خدا😊  چشم سعی میکنم به درجه ای برسم که بتونم امتحان کنم توکل بخدا

وقتی میبینم یه عده شروع به فحاشی و توهین به اسلام و امام زمان میکنن، قلبم میگیره.

واقعا اشکم در میاد از مظلومیت ائمه

متاسفانه اونقدر به اسم اسلام کثافتکاری کردن که یه عده باورشون شده اسلام یعنی قتل و غارت و تجاوز!

فقط از خدا میخوام امام زمانمون رو برسونه

حتی اگه منم جزو اونایی باشم که مستحق مرگن

ولی فقط بیاد

دنیا خیلی بهشون نیاز داره