2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جاریم شبا خیاطی میکنه ولی من اصلا ناراحت نمیشم چون مثل خواهر می مونه برام برعکس جاریهای دیگم

خوش به حالتون جاری من اصلا داری باهاش حرف میزنی انگار داری با دیوار حرف میزنی حرفتو نه تایید میکنه نه هیچی مثل مجسمه فقط نگات میکنه

رو اين چيزا  حساس نباش ، خب بنده خدا دوست داره شبا خياطي كنه ، نميشه تو اتاق ديگه بخوابين ؟ 

خونه اپارتماني هزار جور صدا داره 

همسايه بالاييمون پسرش انگار ساعت دوزاده جني ميشه 

من كه ميزنم بيخيالي 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

والا عزیزم هر جاری بگه هر جوره من درک میکنم

سه تا درارم یکی از یکی درخشان تر

از همه بدترم همین اولیه که تو ساختمون مشترک بودیم

تو حیاط خونه کار میکرد

بعد 10 سال خلاصه تحملم سر اومد الان جمع کردن یه ماه رفتن

کار خلاف با سر وصدای شدید میکردن😧

والا عزیزم هر جاری بگه هر جوره من درک میکنم سه تا درارم یکی از یکی درخشان تر از همه بدترم همین اول ...

چی بگم آخه منم دارم تحمل میکنم درسته ۴ دیواریشه ولی منم آسایش میخوام اصلا من فکر کنم از عمد اذیتم میکنن 

من که میگم جلوی ضرر هر جا بگیری منفعته  تو این زمونه به هر کی محبت کردم فک کردن وضیفمه اگه واق ...

میخواستم اس بدم شرمنده ولی صدا چرخت خیلی داره اذیت میکنه ولی بازم هیچی نگفتم میدونم اس هم که بدم از رو نمیرن طلبکارم میشن میگن دوست دارم نصف شب خیاطی کنم کنار اومدن با اینا سخته