2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 39 پست
میخواستم اس بدم شرمنده ولی صدا چرخت خیلی داره اذیت میکنه ولی بازم هیچی نگفتم میدونم اس هم که بدم از ...

اه پس بکشش دیگه جاری هم هست خونش مباحه

لایکتون که میکنم یعنی با حرفتون موافقم ولی حال ندارم تایپ کنم😆😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی جاری انقدر خطرناکه من ندارمم

خطرناک نیست اساسا زندگی با فامیل شوهر تو یه ساختمان سخته اون موقع که اومدن خواستگاری گفتن اصلا ۱سال میشینی تو خونه بابام بعد بابام برات خونه میخره حالا که خرشون از پل گذشته باباش رفت برادرشوهرم اومدجاش فقط میخواستن منو بدبخت کنن

میخواستم اس بدم شرمنده ولی صدا چرخت خیلی داره اذیت میکنه ولی بازم هیچی نگفتم میدونم اس هم که بدم از ...

اگه تا این حد بی ادب هستن واقعا اشتباه میکنی

جلوش در نمیتی

من همینکارو کردن 10 سال احترام گذاشتم اون هی خبر برد دروغ گفت آخرم طلبکار وظیعتونه تحمل کنین

اول از همه مخ شوهرتو بزن که شوهر حامی نباشه خیلی کارت سخته

اگه تا این حد بی ادب هستن واقعا اشتباه میکنی جلوش در نمیتی من همینکارو کردن 10 سال احترام گذاشتم ا ...

به من چه که بیکاره هر جا میره کله میگیره با مردم نمیسازه باباش کلی پول داره براش یه کار بسازه عجب جایی گیر افتادیما