مستغرق مدیر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 419 عنوان رژیم بگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 46 پست سلاممن پرخوری عصبی دارم از همین الان تصمیم گرفتم رژیم بگیرم تا عید حداقل شش هفت کیلو کم کنم اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن 1404/10/28 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مستغرق مدیر استارتر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 419 قطعا تا عید میتونی حتی ۸ کیلو کم کنی اگر ماهی ۴ کیلو کم کنی منم یک ماهِ رژیمم ۴ کیلو کم کردم 😍 آفرین بهتون عزیزم امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن
مستغرق مدیر استارتر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 419 منم بهش گفتم مطمنی جلوی پرخوریم میگیره با اطمینان بهم گفت آره ولی من نخوردم 😁 افرین نازنازی اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن
niko99 عضویت: 1404/09/23 تعداد پست: 51 آفرین بهتون عزیزم امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید ممنون عزیزم همچنین 💋♥️
مستغرق مدیر استارتر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 419 ممنون عزیزم همچنین 💋♥️ عزیزم کالری شماری کردی؟ اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن
گلی86 عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 3028 افرین به همگی اما حتما ورزشم در کنار رژیم داشته باشید که آسیب نبینید
مستغرق مدیر استارتر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 419 زیر نظر متخصص تغذیه انجامش بده راحتتری موافقم اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن
niko99 عضویت: 1404/09/23 تعداد پست: 51 عزیزم کالری شماری کردی؟ اره عزیزم قبلا هم ۳ کیلو کم کرده بودم دو ماه پیش در مجموع ۷ کیلو کم کردم روزی یک ساعت پیاده روی میکردم چیپس و پفک و فست فود رو خیلی کم کردم در حد هفته ای یک بار ولی اصلا از روغن استفاده نمیکنم معمولا تو ایرفرایر غذا درست میکنم
مستغرق مدیر استارتر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 419 اره عزیزم قبلا هم ۳ کیلو کم کرده بودم دو ماه پیش در مجموع ۷ کیلو کم کردم روزی یک ساعت پیاده روی میکر ... چقدر عالی ممنونم ازتاز اپی کمک گرفتید؟ اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن
niko99 عضویت: 1404/09/23 تعداد پست: 51 چقدر عالی ممنونم ازتاز اپی کمک گرفتید؟ نه عزیزم تو گوگول سرچ میکردم چون گوشیم ایفونه برنامه های ایرانی رو نصب ندارم
nonkhameiii عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1224 من برده قندم وای منم جدیدا اینجوری شدم نمیدونم چجوری شروع کنم اگه دو سه روز رژیم بگیرم بقیش اسونه شروعش سخته آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
نیلو_گلی عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 47 من امروز نهمین روز رژیمم بوداز روز هفتم حسابی تغییر سایز مشخصه
asmareza عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 23 روز اول تا اینجا بعد از ۱۶ ساعت فست عالی گذشت شما چکار کردین رعایت کردین؟
مستغرق مدیر استارتر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 419 روز اول تا اینجا بعد از ۱۶ ساعت فست عالی گذشت شما چکار کردین رعایت کردین؟ منم نسبت به روزهای دیگه سالم تر غذا خوردم اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن