2789
عنوان

کممممممممک😭😭😭😭😭😭

322 بازدید | 32 پست

دوستان دخترم چند روز سرما خورد گلو درد سردرد و تب داشت و بعدش من ازش گرفتم من بیست هفته باردارم تب و لرز شدید کردم بعد دیشب دخترم گفت مامان پام میخاره و تاصبح گریه کرد منم تا صبح با اب سرد پاشو ماساژ دادم حالا امروز فهمیدم که ابله مرغون گرفته من چیکار کنم  اگه ازش گرفته باشم چی

به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانمی اگه تو بچگیات گرفته باشی دیگه نمیگیری

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

تو بچه گی گرفتم ولی امروز دکتر گفت باید ازش جدا بشم ده روز جایی ندارم که بچم مراقبت میخواد حمام لباس عوض کردن داعم کنارمه من باید چیکار کنم

وقتی قبلا گرفتی چرا باید ازش فاصله بگیری...اینو نگفت؟ چون دوباره که ممکن نیست بگیری. کسی که یه بار آبله مرغون گرفته تو بزرگسالی فقط ممکنه زونا بگیره(دور از جونت)...اونم فکر نمی کنم به همراهی یه بیمار ربطی داشته باشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بعدش چی میشه بعدش باید چیکار کنم

فکر کردم نمیدونستی  که گرفتی نگران نباش عروس خاله منم دختزش گرفت خودش حامله بود بچش صیح و سالم اومد بغلش ولی سعی کن به زخماش دست نزنی حتما دستکش بکن دستت بزار شوهرت ببرش حموم کاراشو اون انجام بده من دوسال پیش خودم گرفتم دکتره میگفت دخترتم دیگه میگیره ولی من خیلی مراقبت کردم نگرفت

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰
وقتی قبلا گرفتی چرا باید ازش فاصله بگیری...اینو نگفت؟ چون دوباره که ممکن نیست بگیری. کسی که یه بار آ ...

گفت خیلی خطر  ناکه و باعث عقب موندگی جنین میشه زنای باردار شرایطشون فرق میکنه