2777
2789
عنوان

کممممممممک😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 32 پست
هستن ولی نمیتونم ازش دور بشم به هیچ وجح

ببين عزيز دلم ، نميتونم اينجا معني نداره. 

اگه خدايي نكرده خدايي نكرده ، مشكلي براي جنين پيش بياد و بخواي آواره بيمارستانا بشي اونوقت خيلي بيشتر از اين ده روز بايد از دختر گلت دور باشي. باور كن نميخوام بترسونمت ولي متاسفانه ديدم كه ميگم. 

انشالله كه هيچي نميشه ولي احتياط شرط عقله !!! 

پس به خاطر دختر گلت و اون فندق كوچولو اين ده روز رو تا حد امكان تحمل كن  و سعي كن دور باشي ...

ميدونم خيلي سخته اونم بچه مريض 😢😭

ببين عزيز دلم ، نميتونم اينجا معني نداره.  اگه خدايي نكرده خدايي نكرده ، مشكلي براي جنين پي ...

برام دعا کنید خونه مامانم بزرگه میتونم برم اونجا خودمو حبس کنم تو یه اتاق دخترمم پیش مامانم باشه اما شوهرم لج میکنه میگه بفرستیمش خونه داداش من میگم اونا بچه های کوچیک دارن میگیرن من که هزار سال روم نمیشه برم اونجا بمونم مجبورم کلا ازش دور باشم درکم نمیکنه و با لج بازی جواب میده

به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برام دعا کنید خونه مامانم بزرگه میتونم برم اونجا خودمو حبس کنم تو یه اتاق دخترمم پیش مامانم باشه اما ...

اي بابا بچه مريض رو كه نميشه تنهايي فرستاد خونه مردم!!! گناه داره بچه ت!!! حالا درسته بهتره كه نزديكش نشي،  ولي بلاخره خودت بايد باهاش تو يه خونه باشي كه بچه ببينتت و كنترل هم داشته باشي!!!  

بدتر اينكه ميگي اونا  خودشون هم بچه دارن ...

انشالله كه همسرت قانع بشه ...