2777
2789
عنوان

کممممممممک😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 32 پست
فکر کردم نمیدونستی  که گرفتی نگران نباش عروس خاله منم دختزش گرفت خودش حامله بود بچش صیح و سالم ...

میشه دقیق تر بگی چیکار کنم مثلا دستشو میزنه بهم یا لباس براش میپوشم یا لباساش پیش لباسامه رخت خوابمون پیش همه مثلا دستشو کنه دهنش به من بزنه 

به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گفت خیلی خطر  ناکه و باعث عقب موندگی جنین میشه زنای باردار شرایطشون فرق میکنه

بله...اگه خدایی نکرده بگیری که خطرناکه. ولی فکر نمی کنم دیگه بگیری. مصونیت داری.

به هر حال وقتی دکتر گفته، حتما یه چیزی می دونسته. من اگه جای تو بودم نظر یه دکتر دیگه رو هم می پرسیدم. به قول خودت سخته ده روز از بچه ی مریض جدا بشی. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

و رو جنین تاثیر بدی داره 

همه باردارا باید مواظب باشن ربطی نداره بچگی گرفتین یانه.. از کسی ک ابله داره باید دوری کنید تا خوب شه

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
نگران نباش منم دقیقا همینطور شدم تو ماه سه بودم هیچیم نشد. 

تورو خدا بیشتر توضیح بدین چیکار کردین

بله...اگه خدایی نکرده بگیری که خطرناکه. ولی فکر نمی کنم دیگه بگیری. مصونیت داری. به هر حال وقتی دکت ...

برام غیر ممکنه نفسم به نفسش بنده 

برام غیر ممکنه نفسم به نفسش بنده 

ببین تو خونه خودت باشه ولی بهش نزدیک نشو تا خوب شه خواهرت یا مادرتو بگو بیاد کمکت مریض داری

دلمه  ابکی زده دخترت ؟؟؟؟،

کف پاهاش دیشب پر از جوشای قرمز بود صبح دیدم رو دستشم دوتا جوشه بعد دخترم انگشت میخوره ظهر که داشت انگشت میخورد دیدم انگشتش تاول زده و تو دهنش هم یه جوش قرمز زده

عزيزم شوخي نكن با اين قضيه!!!

اين ده روز رو يك نفر رو بگو يا بگير بياد كمكت براي نگهداري از دخترت و خودت تا حد امكان دور باش. 

حتي اگه بچگي گرفتي بازم ريسك داره.

من يكي از اقوامم همين طوري شد با اينكه بچگي گرفته بود ولي وقتي باردار بود هم در معرض اين ويروس قرار گرفت و البته بچه ش مشكل ذهني نداره اما با اينكه خيلي باهوشه، با نقايص جسمي به دنيا اومد متاسفانه. 

هیچی من واللا جایی نداشتم پسرمو بذارم دایمم کنارم بود شبم پیشم میخوابید ولی من نگرفتم البته من تقریبا هشت سال قبل گرفتم ابله مرغون. سعی کن مسایل بهداشتی رو رعایت کنی دست نزن اگر زدی حتما اول با صابون بشور پنجره ها رو باز بذار هوا تهویه بشه. غذای مقوی بده ماهیچه و اینا که قوت بگیره زود خوب بشه داروهاشم که میدی دیگه نگران نباش خدا بزرگه. اگر مادری کسی هست کمک کنه و نگهش داره مثلا در طول روز که عالیه

عزيزم شوخي نكن با اين قضيه!!!  اين ده روز رو يك نفر رو بگو يا بگير بياد كمكت براي نگهد ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هستن ولی نمیتونم ازش دور بشم به هیچ وجح

تو خونه خودت باش با دخترت گلم جدا بخواب و بزار یکی کنارت باشه به دخترت برسه ..

خدایی نکرده چیزیت نشه ریسک نکن