2777
2789

منم کامل حسش برنگشته از دکتر پرسیده بودم میگفت حالا حالاها اینجوری میمونه چون عصباش اسیب دیدن ترمیم عصب طول میکشه

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگهدار ترم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کامل حسش برنگشته از دکتر پرسیده بودم میگفت حالا حالاها اینجوری میمونه چون عصباش اسیب دیدن ترمیم ...

من بینیم حس نداره کلا. اصلا تنفسمم داره سختش میکنه زندگیمو بهم ریخته اصلا،صدبار گفتم گوه خوردم عمل کردم

عزیزم بعد عمل چه مراقبتایی انجام دادین ؟

چند روز اول برای کاهش ورم و کبودی از کمپرس سرد استفاده کردم یک هفته اول کلا غذاهای بی نمک و آبکی یا ابپز

بعد از یک هفته غذاهای سر سفره اوکیه ولی نمک باید کنترل شده باشه خوردن قهوه و خوراکی کلا ممنوع

بعد از برداشتن گچ هم پماد زدم به رد بخیه ها و شست و شو باید بدی داخل بینیو تا خون خشکا بیان بیرون

همین زیاد عمل اذیت کننده ای نیست همون دو سه روز اول بخاطر ورم و تامپون کلافه کنندس

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگهدار ترم...

چند روز اول برای کاهش ورم و کبودی از کمپرس سرد استفاده کردم یک هفته اول کلا غذاهای بی نمک و آبکی یا ...

مرسی عزیزم

یکیم مثلا بعد عمل بعضیا میگن مثلا چشم لبشون بزرگتر دیده میشه درسته؟