2777
2789

کجا الان کنکور راحتتر شده؟با این همه امکانات و فیلم که برای همه فراهم هست و سوالات بشدت مفهومی تر شده من خودم زیست ۴۰۰ رو کار میکردم بالا۷۰میزدم تهش الان رو به زور حدود۶۰ میشدم و سوالات خیلی چالشی شدن و نهایی ها هم دست کمی از کنکور نداره...اون موقع خودم شب امتحان یک دور سرسری میخوندم معدل ۱۹ میگرفتم الان ولی تا مفهومی کار نکنی نمیتونی...اینقدر ناعادلانه نظر ندین

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

اهمیت نده

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کل لطفا انقد قدیم و جدید و مقایسه نکنید مثلا چ دلیلی داره میگید زمان ما سخت تر بود خب ما چیکار کنیم مگه ما گفتیم سخت تر باشه ..

تویی ک این امضا رو داری میبینی خیلی خوشگلی بوس ب دماغت💃🎀

بابا اینجور ادما جای عقل تو کلشون تف گذاشتن

طرف چندسال پیش کنکور داده بعد داره برا کنکور الان نظر میده . بابا تو جای نظر دادن بیا برو دوغتو بنوش

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

بیخود کرده کسی بگه راحت شده

یا امام حسین دستمو بگیر🤍یه صلوات برام میفرستی لطفا؟آقایون درخواست ندین خانوماهم اگر درخواست دادین قبلش علتشو تو تایپک بگین...《تا ابد بغض وسط خنده هامی...🙂》