2777
2789
عنوان

چقدر ناعادلانه کنکوری های الان رو قضاوت میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کی گفته اسون شده؟ قبولی دانشگاه ( به جز رشته تاپ و داشنگاه تاپ ) اسون شدهوگرنه قبولی در رشته ه ...

همین جا میگن

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

همین الان تاپیک زده بودن

قبولی آسون تر شده اما کنکور نه

اونم بخاطر تعدد دانشگاها شهر ما ی دولتی داره هزارتا غیرانتفاعی

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
ولش کن بابا نظر بقیه رو نمیشه تغییر داد همین که خودت میدونی کنکور الان خیلی سخت شده کافیه تایم خودت ...

خیلی یکطرفه دارن میگن و میرن من خودم به حدی تحت فشار بودم که با گریه میخوابیدم و بیدار میشدم بعد یکی بیاد بگه خب که چی الان که فلان رشته راحت قبول میشه و...

یکیشون گفته بود چون زمان ما حجم کتابا بیشتر بوده پس سخت ترم بوده

والا ما حاضر بودیم حجم کتاب چند برابر باشه ولی حداقل سوالا از خود کتاب باشه

ماهایی که کنکورو گذروندیم و تو دوران جمع بندیمون کنکورای سالای قبل رو میزدیم متوجه میشدیم که چقدر راحت تر بودن

یادمه اولین کنکوری که زدم کنکور۹۸ بود و درصدام همه بالای ۸۰ بودن و کنکورای سالای جلوتر درصدام کمتر و کمتر میشد

کاش با این حرفاشون تلاشای بچه های کنکوری رو کوچیک جلوه ندن

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

از دست اون کاربر حرصی شدی نه ؟خیلی رو مخ بود گیر داده بود به من که نه زمان ما سخت بودهه واقعا تهش تا ...

آره همون...میای اینجا استراحت کنی بدتر حال تو خراب میکنن

خودتم به همین شکل داری قضاوت میکنیاینکه با امکانات کلاس های آنلاین و ... میتونی زیست ۱۴۰۰ رو ۷۰ بزنی ...

با نهایی مخالفم چون امسال حتی بهتر از چیزی که پیش بینی میکردم نمره شد کسی الکی نمره نمیده...توی اون زمان یک کنکور بود و همان ولی الان یک شوک برای کنکور اردیبهشت یکی تیر و ۱۰ تا امتحان پشت هم...که الانم بیشتر شدن